Loistoidea?

Sain tänään salilla innostavan idean treenaamiseen liittyen! Mulla oli ihan todella mahtava treeni, hiki valui ja tein sarjat ihan täysillä. Vuorossa oli selkä-takareidet ja hauikset. Treeniohjelma on mun vanha Fitfarmilta saatu ohjelma -toimii! Toivon kovasti että pääsen toteuttamaan mun toiveitani tulevaisuudessa ja kerron heti lisää jos ideasta poikii jotain :) 

imettäjän latari: ”arabica bean & milk mixture in liquid form”

ja paita päällä

Nyt tehtiin sellainen yllätyspäätös että pakataan kimpsut ja kampsut lasten kanssa ja hypätään mun äidin kyytiin ja lähdetään mökille. Jos ehdin löytää niin otan mun GymStickin mukaan. On sen verran hyvä polte *erseessä, että tää pitää käyttää hyväksi! See ya soon honeys!

väsynyt mutta tyytyväinen

Anna

10 vastausta artikkeliin “Loistoidea?”

  1. Hei, tuohon treenamiseen liittyen, kokeilepa crossfit treeniä. Siitä oli juttu tämän päivän Hesarissa. On huippulaji, jolla saa nopeita tuloksia ja koko kropan kuntoon. Tsemppiä ja urheilukärpäsen puremia!

    • Tästä oli kerran puhetta kommenteissa ja otin silloin selvää hinnoista Helsingissä. Kallista on mutta yhdessä paikassa voi käydä kokeilemassa kerran ilmaiseksi joten harkitsen sitä kyllä! :) Kuulostaa hyvältä treenaamiselta!

  2. Heips =) Lila-kahvi kuvasta bongattu. Tykkäsikkö? Musta se on liian vahvaa jos laittaa samas suhtees kahvia/vettä, joten jätän yleensä kahvia vähemmälle. Namskis, sitä tässä just nytteki nautiskellen =)Pii oli laittanu tosta crossfitistä, munki on pitäny kysyy sulta moneen otteeseen et ookko tutustunu lajiin? Mulla pari kaveria harrastaa ja todentotta ihan super tuloksia ja ovat hurahtaneet lajiin totaalisesti. Likkakaveri joka on hoikka jo entuudestaan ja omaa hyvän peruskunnon lähti ”tyhjästä” crossfittaan tammikuussa. Otti ruokavalio remontin siihen kylkeen ja sai reilussa 4kkssa 3,7kg kroppaan lihasmassaa lisää (rasvat jo muutenkin 12%) olivat tuol mittauksessakin ihmetelleet, mut niin se vaan on et nopeita tuloksia voi saada aikaiseksi jos vaan liikunta ja ruokavalio saadaan mätsäämään !Mä kävin ostaa Dualitin blenderin ja arvaa vaan onko täällä nyt sit vihdoin väännetty smoothieta aamuin, illoin ja vähä valipalaksikin. Namskis =)Mukavaa päivää sinne !!

    • Ostin sen kun kehuit sitä :) Tykkäsin kyllä ja osasin annostella myös sun ohjeiden mukaan :)Joku kerran tosiaan kehuskeli lajia ja sillon vasta kuuliin siitä ensimmäisen kerran. Hesassa voi jossain kokeilla sitä joten oon ajatellut että kävisin jos mun mies lähtis vaikka mukaan kokeilemaan myös sitä. Kuukausikortti on suolainen mutta eihän sitä tiedä :) Sali löytyy kuitenkin läheltä.Mökillä on ihanaa, mustikoita on kunhan vaan jaksaa kyykkiä niitä poimimassa!

  3. Heippa!Sinulla on ihanat housut nuo farkut? Mistä ne on? Entä miten niissä menee koot? Entä mitä kokoa itse käytät?Myös jumppatrikoosi ovat ihanat! Olivatko kalliit? Entä minkä kokoisia käytät?, helpottaa minua esim. tilattaessa tietää mitä kokoa otan!Ihanaa kesää sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta