Bachelorette partyyyy!

Hei vaan uuteen viikkoon! Mulla oli viime viikon kädet täynnä järjestelyjä mutta en voinut teille mitään hiiskua ;) Sillä lauantaina juhlittiin Saran polttareita! Olen Saran siskon kanssa häissä kaasona joten me järjestettiin tuota päivää yhdessä ja juhlat oli mahtavat! Jumppapirkko kävi aamulla vesijetteilemässä, sitten tankotanssittiin, käytiin picknikillä, Saralla oli jalkahoito manikyyreineen, morsiussaunottiin, syötiin taas ja juhlittiin Helsingin yössä :) Porukka oli ihan mahtava ja päivä ihan älyttömän onnistunut, ainakin meikäläisen näkökulmasta. Itse keskityin sen verran päivän ”vetämiseen” että en ottanut yhtäkään kuvaa koko päivästä joten laitan jotain myöhemmin jos saan niitä lisää muilta tytöiltä :) Kyllä meistä pitäisi muutama yhteiskuvakin olla!

<3 <3 <3

Tänään ollaan oltu pihalla ulkoilemassa lasten kanssa. Hiekkalaatikolla, keinumassa ja Eliel pyöräili kun nukutin Linnean vaunuihin päiväunille. Ulkona oli tuulista ja pilvistä -miten se tuntuu heti syksyisemmältä kun pilvet peittävät auringon…

Paino on tippunut viime viikosta -300g. Tuntuu siltä, että oon ollut tässä kilon sisään olevassa painossa ikuisuuden mutta on sellainen tunne, että pinnan alla tapahtuu silti muutosta positiiviseen suuntaan. Toisaalta olen liikkunut enemmän ja sen myötä antanut itselleni enemmän vapauksia ruokavalion suhteen joten oma olo on sellainen, että kiristämisen varaa taas olisi. Lauantaina esimerkiksi meni ruokailut ulkona syödessä, enkä mitään kaloreita laskenut.

Nämä ruokakuvat on eiliseltä eli lounas ja päivällinen näytti tällaiseltä ja rahka banaanilla+pähkinöillä on iltapala. Tänään salille joten arki rullaa taas :)

Anna

2 vastausta artikkeliin “Bachelorette partyyyy!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta