Ihanat naamat!

Aamupirtelö tuntui tosi hauskalta kun sen joi pienen pienestä muumilasista! 3,5 lasillista tuli perinteisestä setistä. Kahvihetkeä piristi eilen tilattu viikonloppujakso Hesaria! Pääsee tutkailemaan etenkin asuntoliitettä mun alati jatkuvaan talokuumeeseen. Onneksi sentään muut kuumeet on helpottaneet ja olen täysin orientoitunut syksyllä jatkuviin opintoihin yliopistolla. Voi olla että sitten ei ole näin paljon aikaa kirjoitella ja keskittyä laihduttamiseen kun arki alkaa. Mutta onneksi sinne on vielä pari kuukautta!

Tein tänään samaa ruokaa kuin eilen. Tämä tyttöhän syö myös pastaa eikä dieetti ole mikään hiilihydraatiton muutenkaan. Jäljellä oli vielä ihanaa italintuliaisena ostettua nauhamakaronia. Nam! Salaatin päälle paistoin muutaman siivun kevyt halloumia. Tupla nam! Oliiviöljyä lisäsin keittiövaa’an avulla 10g + reilusti yrttimaustetta.

Kävin salilla tekemässä jalkatreenin ja sen jälkeen kiiruhdin koirien ja Saran kanssa iltalenkille, ”jälkirasvanpolttoon”. Päällä edelleen salikuteet. Kotiin tullessa söin samaa ruokaa mutta salaatin tilalla on kirsikkatomaatteja ja juustona raejuustoa. Tuolle se pasta ja kana on kaiken alla!

Hip hei ja näihin (vanhoihin) naamakuviin, mukavaa viikonloppua!!!

Anna

20 vastausta artikkeliin “Ihanat naamat!”

 1. ihailen sun jaksamista painonpudotuksessa. Itelläni puhti katosi ja uutta intoa odotelaan taas..Vaikutat niin positiiviselta ja iloiselta ihmiseltä..sulla sujuu hyvin. pitäisi ottaa mallia ;)tsemppiä.

  • Oon löytänyt itsestäni jonkun draivin päälle, toivoisin kauheesti että muutkin löytäisivät oman turbovaihteen :) On jotenkin helpompaa kun ei ahdista se, että ei jaksa :/ *treeni-intoa puhallellen!!!* :)

 2. Ihania kuvia, pistää hymyn huulille jo het aamusta =)Mut arvaappa mitä, sä tulit mun uniin viimeyönä. joo o =DKuule tuolla me jossain rantajuhlissa istuttiin (oltiin tavattu sattumalta siellä) skumppalasit käsissä ja parannettiin maailmaa. Unesta tuli sellanen olo, et het ku oltais tunnettu aina.Eli tälläsia vaikutuksia sit blogi addiktioon ;)Löysikkö sää muuten koskaan siihen lepakkotuoliin sopivaa kangasta? Tarkastikko ne siirtolapuutarha kankaat? =)

  • Hauskaa!!! :D Tosi hauskaa :) Ja voihan olla, että jos tavattais niin tultas samantien juttuun hyvin!Kuule oon ollut niin laiska, että siinä on vieläkin tuo rupukangas ja se menee oikeasti kohta rikki jos en saa siihen teetettyä uutta :) Tuoli on nyt tyttären huoneessa, enkä osaa päättää kumman huoneeseen sisustaisin sen ja siksi päällisen väriä. En haluais ihan neutraalia/pliisuakaan siitä. Mietintää! Se on kyllä kaunis, pitäis käydä ihan tuossa tehtaanmyymälässä kurkkaamassa sitä :)

 3. Kivoja kuvia! Oon just niin unisilmässä vieläkin, että rupes naurattamaan kun ajattelin että taatusti tuon teidän yhteiskuvan jossa ootte koirien kanssa lenkillä täytyy olla jomman kumman koiran ottama… Kamerahan on ihan selvästi koiruuksilla! :DMun pitää ehkä näyttää saksia jollekin t-paidalle, josko saisin jotain samanhenkistä kasaan kun tuo sun valkoinen treenipaita. Hienosti sulla muuten toi salihomma sujuu. Hyvä motivaatio päällä! Täälläkin nautitaan lenkeistä, jumpista, lihaskunnosta ulkosalla… ja kesästä! :)-Tuua-

  • Hehee :) Joo tais olla Helmin ottama :) Hyvä Tuua että sielläkin on tsemppi päällä, hyvä me! Eka katoin et karmee paita mutta menin mukavuusrajojen ulkopuolelle kun ostin sen ja nyt oon ihan in loov siihen :DTsemppiä!

 4. Mua ärsyttää kun yritän urheilla niin en laihdu! :/ Jos meen päivässä yhden normaalin lenkin koiran kanssa niin laihdun normaalisti, mutta jos vähänkään teen enemmän niin heti paino nousee! Onko sulla vinkkejä tähän? Haluaisin liikkua enemmän, mutta haluan myös laihtua. Ja tämä ei voi johtua siitä, ettei ylimäärästä olisi, sitä meinaan on.

  • Mulle tuli mieleen sellainen, et kun teet sitä ”ylimääräistä” liikuntaa ja paino nousee, niin se voi todennäköisesti johtua siitä, että lihaksiin keräntyy urheiluharrastuksen alkuvaiheessa nestettä joka voi painoa nostaa jopa pari kiloa.Sit toinen vaihtoehto mikä tuli mieleen on se, et kun kasvatat kulutustasi, niin et kai syö huomaamattasi myös enemmän. Kovempi nälkähän se on jos kulutuskin nousee. Tällöin voi tavallaan vahingossa ottaa lautaselle enemmän ruokaa ja paino ei ainakaan laske.

  • Nooralla oli hyviä pointteja! Sanoisin myöskin, että vaikka paino nousee niin kroppa tiivistyy, eikä se ole siis lisääntynyttä läskiä (ellei kyse ole myös kasvaneesta ruokahalusta :). Siitä ei kannata olla huolissaan eikä missään nimessä jättää liikuntaa siksi pois/vähälle! Jossain vaiheessa se näkyy myös puntarissa! :) Ilman liikuntaa voi tuloksena olla ”laihaläski” jolla on kuitenkin korkea rasvaprosentti ja sitähän me ei haluta :) Harrasta liikuntaa niin paljon kun jaksat! =) Laihdut varmasti jos ruokavalio on kunnossa! Tsemppiä!

 5. Halloumia namskis :)Mua rupes kiinnostamaan se että kun opiskelet elintarviketieteitä niin mikä on sun kantas noihin palautusjuomiin, tehonlisääjiin, rasvanpolttajiin ja mitä kaikkea sitä onkaan? Palautusjuomaahan sä käytät ja sitä otan itsekin mutta välillä kauhulla kuuntelen sitä lisäravinteiden määrää mitä muutama puolituttu vetää napaansa. Toki se on heidän oma asiansa ja varmaankin tällainen tavisreenaaja pärjää ihan perusruualla mutta ajatellen esim. sitä bikinifitnessiä mikä sua kiehtoo niin onnistuuko sen tasoinen treenaus ilman armotonta lisäravinnearsenaalia?

  • Oon sen verran alkutekijöissä, että en voi puhua kokemuksen syvällä rintaäänellä :) Kyllähän ne helpottavat arkea kun kaikkea ei tarvitse ruokaa syömällä saada :) Meillä opiskellaan tosin sitä, miten sen kaiken siitä ruoasta saa ja se onkin se optimaalisin, ainakin ihan meille ”taviksille”! Itse en oo katsonut tarpeelliseksi mitään muuta kuin palautusjuoman mutta kyllä meiltä kotoa löytyy purkki jos toinen tuolta himotreenaajalta -enkä katso sitä pahalla ollenkaan :) Jostain kumman syystä se on myös todella hyvässä kunnossa :)

 6. ootte aivan loistava lenkkeilypari :D ja muutenki, tosi samantyylisiä! tsemppiä teille ja kiitos että autatte blogeillanne muakin löytämään terveellisemmät elämäntavat. :)

  • Kiva jos lukeminen tsemppaa! :) Ja on tuhat kertaa helpompaa kun on joku kaveri kenen kanssa lenkkeillä ja höpötellä <3

 7. Kiitos ihanasta blogistasi :D Sitä on mukava seurata ja saa motivaatiota itselleen.Sinulla taitaa olla yhdet betterbodies salihousut? Minkä kokoiset ne on? kysyin jo saraltakin,kun silla taitaa olla monet..itse haaveilen tilaavani myös, mutta en oikein tiedä minkäkokoisena otan..olen teidän välikokoa :))T: H

  • Mulla on kokoa L ja Saralla taitaa olla M :) Varmaan riippuu myös oletko tosi pitkä hai lyhyt kumpaan kokoon kannattaa kallistua. Luulen että M voisi olla parempi!

 8. Moikka!Sulla on kyllä niin ihailtava tsemppi päällä! Onnea! Mulla ei nyt meinaa millään onnistua. Olen aina ollut sitä mieltä, että kyse on vaan itsekurista, ja rahaa hoikistumiseen ei tarvitse laittaa. (Olen kyllä maksanut salilla käymisestä ja lihonut…koska syön liikaa!)Tuntuu, että ainut mahis olisi personal trainer, sellanen kannustava, mutta sopivan vihainen :) Mistähän sellaisenkin löytäisi ja paljon maksaisi…No, nyt kuitenkin tänään taas yritän. Laitoin seinään kiinni lapun, johon kirjoitan kaikki syömiset ja kalorit. Vaakaan en ole uskaltaunut parii kuukauteen, mutta senttäjä olen mitannut ja lisäähän niitä on tullut. Mites sun mitat nykyään?Mulla olisi kahen viikon päästä yksi juhla, johon pitäs laittaa yksi mekko päälle, ehkä turvotuksen ja muutaman sentin sais pois ennen sitä, liekö se sitten auttaa. HIukan samaa tyyliä, kun siinä sun mekossa, joka sulla oli häissä. Taitaa sekin olla sulle jo paljon väljempi?Mutta sorry tällanen viesti, kun sulla on aina niin positiivinen asenne. Olen kuitenkin päättänyt lopettaa tämän ruikutuksen ja tehdä asialle jotain! (Pitäskö olla ilman leipää koko 2 viikkoa, kun se on ollut mulle ongelma…vaikka ruispalat juutolla ja salaatilla terveellisiä ovatkin, mutta jos kalorit on jo täynnä ja syö vielä kolme leipää, no toki se lihottaa.) t. Manta

  • Moikka!Ei sun viestissä oo mitään vikaa! Kuulostaa tutulta tuo sun tilanne ja varmaan moni voi samaistua siihen. Tietää, että pitäisi tehdä jotain mutta käytännössä se ei onnistu. Ootko ajatellut, että teet mielessäsi laihdutuksesta liian vaikeaa? Sitä se nimittäin ei ole, eikä pelkästään itsekurin asia. Kannatta käydä lukemassa esimerkiksi tämä ravitsemusasiantuntija Patrik Borgin blogikirjoitus ja mietti miten kannattaisi asiassa edetä:http://patrikborg.blogspot.fi/2012/06/huono-motivaatio-helppo-syypaa-kun.htmlVoit laittaa myös mulle sähköpostia niin voin auttaa sua alkuun :) En oo vähään aikaan ottanut mittoja, hyvä vinkki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta