Kompromissitreeni rannalla

Kiireinen aikataulu ja perheen kanssa vähäiseksi jäävä yhteinen aika synnytti luovan ratkaisun. Mentiin tänään rannalle ja tein siellä selkä-hauis-treenistä mitä pystyin ja sovelsin loput. Mies ja lapset uiskentelivat vieressä ja näin kaikilla oli mukavaa! Ehdin kyllä itsekin istuskelemaan.

Aamu alkoi taas kauralese-rahka-viinimarjapirtelöllä. Kahvilukemisena oli Scitecin esite josta himoitsen kaikenlaisia jauheita ja nappeja. Vaan ehkä se on niin, että ne lisäravinteet ei tee urheilijaa :) Lounaaksi tein pastaa currykana-kastikkeessa. Kastikkeeseen ei tullut muuta kuin broilerin filepihvejä suikaloituna, mausteita, 4% kevyt ”kermaa” ja Maizenaa. Onneksi tää uppos muillekin kuin häkä!

Rannalla törmäsin mun entiseen kollegaan Mattiin. Ihana Matti on entinen kilpauimari ja tekee nykyään paljon vapaaehtoistyötä Intiassa. Muutenkin tuntuu, että hän löytänyt paljon asioita itsestään ja elämästä yleensä. Oli todella mukava vaihtaa kuulumisia vuosien jälkeen. Samalla sain Matin nappaaman musta pari treenikuvaa :) Jälleen on blogipostaus pelastettu!

En yleensä ihan noin pienissä vaatteissa treenaa ja kyllä sitä osaakin näkyä joka muhkura! Mutta rannallahan kuuluu olla pikkuvaatteissa :)

Nyt iltalenkki koirien kanssa ja ollaan taas yksi päivä lähempänä 70 kilon painotavoitetta! I’m getting there!

Anna

8 vastausta artikkeliin “Kompromissitreeni rannalla”

  • No niin mennään!! Tää oli kyllä vähän onneton ”treeni”. Ja oltiin vasta neljän jälkeen niin silloin voi tehdä muutakin kuin grillata :)

 1. Sä oot kyllä ihanan pirsakka ku jaksat rannallakin treenata. Tääl on myös toinen kade tuosta rusketuksesta… terveisin kalkkilaivankapteeni.Tuota vauhtia 70 tärähtää nopeesti. Tsemppiä ja sitkeyttä!!

  • Musta tuntuu että oon ollut tän 79kilon tuntumassa jo ikuisuuden. Mutta kai se lähtee rullaamaan tästä alaspäin… Ei auta ku treenata vaan kovasti!

 2. Teetkö koskaan treeniä kahvakuulalla? Mä ostin kuulan ja yritän saada itsestäni irti sen verran että opetelisin treenaamaan sillä, ajatuksena juurikin tuo että saisi olla ulkona ja nauttia mökkeilystäKi ilman että tarvii lähteä salille:)

  • Oon kuullut paljon kuulailusta ja meiltä kotoa yksi löytyykin mutta se painaa 24kg niin en oo kokeillut :D Salilla oon ihan vähän kokeillut mutta en koskaan ohjattuna tms. Se vois tietysti olla kivaa! :)

 3. Kiva, että uskallat laittaa tällaisia vähemmän mairittelevia kuviakin. Oon ollut hieman kade sulle, kun oot niin kaunis ja hurjasti laihtunut.

  • Katoin kans et karmee tynnyri tuo vatsa -jopa samaan aikaan treenannut ukko kysyi odotanko vauvaa! -Kiitti! Ja onhan mullakin omat muhkurani :) Kuten varmaan jokaisella jolla on sama rasva% =) Mut ei mua haittaa, toivon mukaan nuokin muhkut ja tynnyri tuosta pienenee :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta