Upea motivointipäivä

Tapasin tänään Saran ystävän Anna Virmajoen. Anna on IFBB Bikini Athlete ja tuore Euroopan mestari lajissaan. Tytöt vaihtoivat kuulumisia ja oli todella mukavaa että pääsin mukaan heidän tapaamiseen. Anna oli hurjan kaunis <3 ja hänen tapaamisensa nosti kyllä treenimotivaatiota taas pykälän! :) Samalla söin lounaaksi herkullisen lohisalaatin. Yhteiskuvakin saatiin napattua. Hauska sattuma myös se, että olemme tasan samanpituisia. Aikamoinen esikuva meikäläiselle jos mielin ikinä (bikini) fitness-kisoihin!

Aloitin aamun perinteisen rahka-lese-smoothien erilaisella versiolla. Mulla on ollut kaapissa sekä kaura- että vehnäleseitä joista ensimmäisiä en oo muistanut syödä vähään aikaan. Tänään tein juoman kauraleseillä ja muut ainekset pysyivät samoina. Olin ostanut myös kokeeksi hieman tyyriimpää Arvid Nordquistin kahvia joka oli todella hyvää.

Kun intoa ja energiaa piisasi niin kävin Arctic Gymillä tekemässä olkapää-ojentaja-vatsa-treenin. Sillä aikaa oli mies riiviöidenmussukoiden kanssa HopLopissa alakerrassa.

Treenien jälkeen join palkkarin joka on nyt Mikolta ostettu Malmin East Bodylta, Scitecin 100% Whey Protein Professional, makuna Caramel. Se on sitä samaa mitä mulla oli aiemminkin mutta eri makuista! Oikein toimivaa! Kotiin tultua söin päivällisen jossa oli kanaa, pinaattipastaa, tomaattikastiketta, salaattia, rypsiöljyä ja raejuustoa. Myöhemmin kävin vielä iltalenkillä ja iltapalaksi söin rahkaa, mehukeittoa, vehnäleseitä ja pähkinöitä.

Nyt päivä on pulkassa ja kello on ihan liikaa! Molemmat lapset nukahtivat päiväunille aivan illalla ja ovat valvoneet todella myöhään. Aamun aikatauluun se tuskin vaikuttaa joten voi olla, että kadun huomenna myöhäistä bloggaamista. Öitä!

Anna

21 vastausta artikkeliin “Upea motivointipäivä”

 1. Moi! Jos jossain vaiheessa ehdit ja on kiinnostusta, niin olisi ihan huippua jos tekisit jonkunlaista postausta noista syömistäsi rahkoista. Mulla on aina ihan hirvittävä valinnanvaikeus kaupan hyllyä katsellessa ja mies ei oikein jaksaisi odottaa, että tutkin jokaisen purkin selosteet :DAuttaisi varmaan montaa ihmistä, jos kuulisi vähän niiden hyviä ja huonoja puolia asiaan perehtyneeltä henkilöltä :)Tsemppiä jatkoon!

 2. Ihana kirjotus taas! Ja hei noi kuvat missä sulla on toi pinkki treenitoppi niin WAUUU sä se vaan jatkat laihtumista, upea ilmestys!!! :) Mulla oli tota samaa palautusjuomaa suklaan makuisena, alkuun tykkäsin, mutta se oli niin super makeaa, että puolessa välin alko tökkiä tosi kovaa! Nyt se on tuolla kaapissa jos joku suostuis sen ottamaan, pikkuveljeni on myös himotreenaaja, ei kelvannut makeutensa puolesta edes hänelle :DD Heh!Mulla on viimeinen kuukausi treenien kanssa tuntunut siltä että aina kun saa hyvän viikon alle niin seuraavalla vko tulee jotain, niinkun viime viikon treenit oli aivan super hyvät niin nyt oon sitten kipeänä :(( Yhhh! Toivottavasti tästä pääsen äkkiä taas kuntoon ja ammentamaan motivaatiotani, jota muuten aina täältä sun blogista saa :) Jep! Nyt loppu maraton kommentti, hauskaa loppuviikkoa!

  • No kiitos Minna =) Onhan tässä tehty töitä tasaisesti koko kevät joten on kiva että tulokset näkyy ja siitä saa vielä positiivista palautetta! :)Siippa oli hieman vaikuttamassa mun palautusjuoma valintaan sillä se juo samaa. Oon itse ihan samaa mieltä, että makeaa on! Laitoin juuri tilaukseen samaa tavaraa aspartaamittomana (ja vähemmän makeutettuna). Tuotteen nimi on 100% whey protein professional lightly sweetened (LS). Siinä on vain kahta makua, suklaa ja vanilja. ”LS is a lightly sweetened version with less intense flavor”. Ihan vinkkinä jos oot etsinyt jotain sellaista :)Kauheesti tsemppiä sun treeneihin, intoa ainakin piisaa joten uskon että onnistut hyvin tavoitteissasi :)

 3. Mäkin katsoin että VAU – kyllä ne tulokset vaan näkyy! Mahtavaa että motivaatio on taas päällä, se huokuu tästä postauksesta. Ei muuta ku tsemppiä! Raivolla eteenpäin :)

  • No eikö ollut! Ajattele! :) Oon ollut ihan hymyssä suin! Vinkkinä kaikille muillekin, että kannattaa ottaa mahdollisimman paljon selvää asioista itse, tunkeutua paikkoihin joissa on samanhenkisiä ihmisiä ja tavata sellaisia jotka tietävät asioista enemmän ja imeä se tieto itseensä sienen lailla :) Mukavaa päivää sinne myös!

  • Niin mäkin mietin, että oiskohan. Tuntuu vaan vielä aika kaukaiselta mutta töitä tehdään kokoajan! Kiitos Noora :)

  • Ole hyvä! Täällä on terveellisen laihduttamisen meinkiä ja paljon vertaistukea, tervetuloa lueskelemaan ja laihtumaan :D

 4. Heips,Kerta mää en jaksa vieläkään täyspainoitteisesti alottaa tätä laihdutusta uusiksi eli ryhdistäytyä ni kommentoin sit jottain muuta ;)Mää lukeudun ihan kahvifriikiksi ja oon valmis maksaan kahvista kultaa jos se on super hyvää ! Arvidin kahvit on suosikkeja, mut ku tykkään tummemmasta ni Reko mielestäni parempaa ku Mellan. Sitäpaitsi ku Rekoa tarvii laittaa vähemmän, ni siitä melkein tuleeko Mellania, siis jos ei tykkää niin paahteisesta =) Yks aivan super hyvä maistamisen arvoinen kahvi on Löfbergs Lila, ai et se on ku karkkia jois =Pihania kuvia taas ja kiva että löysit Annasta motivaatiota. On se aika mimmi ja hyvässä, kauniissa kunnossa. TekoTissien kera, vai? =)Me ollaan oltu tänään ihan hela dag uimarannalla ja mää ku en suomen säässä aurinkorasvoja käytä, ni poltin sitten itseni ihan elämäni ekakertaa (suomessa) onnex on aloevera geeliä lievittämässä, mut oon mä kyl ruskiaki ;)Milla <3

  • Kiitti kahvivinkeistä :) Oon itsekin kova kahvin ystävä! Anna oli mun mielestä mahtava <3 Kaunis ulkoa ja sisältä.Kuule mekin ollaan oltu tänään rannalla :) Itse on aurinkoa ottanut mutta paranemisia sulle! Ehkä oot huomenna pelkästään ruskea :) Ja alapas pian palailla täysipainoiseen dieettiin, että pääset sun 30 kilon tavoitteeseen jouluun mennessä, eikös se ollut niin..? ;)

  • No eläpä muuta virtä. -25kg se oli mut super saavutus olis -30kg. Mut sen -20kg nyt ainakin saan, lähelle menee kahtaviittä. Sen lupaan =)

  • Hyvin sulla on mennytkin, en halua hiillostaa! :) Varmasti pääset lähelle -25kg. Ollaan kyllä sitten yhdessä laihdutettu koko matka =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta