Terveisiä!

Onpas viikonloppu mennyt nopeasti! Lauantaina kävin kuntosalilla kun lapset oli mummolassa ja tänään oltiin HopLopissa Saran ja lasten kanssa. Aamusmoothieen oon laittanut viikonloppuna tuoreita mansikoita! Lauantaina treenasin jalat oikein kunnolla kun salilla ei ollut paljoa porukkaa. Todella hyvä treeni tuli vedettyä yksin! Mulla oli päällä uus Gina Tricotin ”kasari”-t-paita joka on tuollainen leveä ja loppuu vyötärölle -se oli tosi hauska :) Maksoikin alle kympin!


Treenien jälkeen söin matkanvarrella yhden proteiinipatukan ja anoppilassa lihamureketta, perunoita ja mozzarellasalaattia. Ja tuli siis tehtyä kaikki treenit jota viikolle suunnittelin! Tosin paino on noussut tän viikon joka päivä mutta olen ajatellut, että lihas kerää nestettä enemmän elimistöön kun treenaa :/ En oo voinut sille yhtään mitään. Ehkä ruokahalu on myös lisääntynyt kun treenaa ja oon sitten myös syönyt enemmän -tiedä häntä :(

Tänään tein jotain karppaus-munakasta kun siinä oli noita vähärasvaisia -ja vähähiilarisia kalkkunamakkaroita, sulatejuustoa, kananmunia ja maitoa. Hyvää oli! Kylkeen vihersalaattia!

Muutoin viikonloppu onkin mennyt kenenkäs muun kuin Saran kanssa :) Siitä lisää kuvia huomenna :)

Anna

11 vastausta artikkeliin “Terveisiä!”

  1. Onpa hyvännäkönen smoothie ja munakas. JA tietty ihana Eerika! :)Onko tuo parillan tulikukko hyvänmakuinen? Voisi jopa itse testata ja tehdä tuollaisen herkkumunakkaan. Kaupassa en ole vielä tuotetta etsinyt, enkä tiedä onko kovin kallista laatua..

    • Tais olla aika tyyris, en muista tarkkaa hintaa. Mun mielestä ei ollut mitään älytöntä herkkua, oon enemmän Hiillos-makkaran kannattaja :D Munakkaassa tosin meni ihan siinä sivussa :)

  2. Moi!Katsoin tuota ekaa vartalokuvaa ja vilkaisulla luin et paidassa lukee victim…seuraavissa kuvissa teksti selkeytyi active:ksi ;0) Ehkä parempi ”tsemppi-sanoma” se ;0D!!!Sulla on käytössä toi vehnälese, mulla on kauralese. Onko sulla tietoa, mitä eroa niillä on?? Itse olen vaan ajatellut, että oman vatsantoiminnan vuoksi toi kaura.. =0) HV76

    • Joo ne oli peilin kautta, hauskaa jos oiskin vicim :)Kauraleseissä on paljon enemmän energiaa niin siksi vehnäleseet on dieetillä parempia. Toki kauran terveysvaikutukset on noteerattu Euroopan komission EFSA:n tasolla, sillä siinä on paljon beetaglukaania joten se ei ole ollenkaan hullumpi vaihtoehto jos ei välitä energiamäärästä. Varsinkin korkeasta kolesterolista kärsiville kauralese on parempi vaihtoehto! Tuossa lisää jos kiinnostaa:http://uutiset.ruokatieto.fi/WebRoot/1043198/X_Uutistenhallinta.aspx?id=1131333

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta