Uima-allas kiinni

Tänään on ollut ihanan aurinkoinen päivä, mutta täällä pidetään tiistaisin uima-allas kiinni. Ollaan jouduttu oleskemaan pihalla ilman viilennystä joten käytettiin tilaisuus hyväksi ja käytiin iltapäivällä kaupoilla. Meidän talo on pienessä Rovolon kylässä, parinkymmenen kilometrin päässä Padovasta. Ei ajettu kaupunkiin asti vaan lähempää löytyi iso ostoskeskus. Ostin vaatteita lapsille ja itselle löysin Motivin tummansiniset pillifarkut ja greigen värisen neuletakin.

 
 
Lounaaksi tehtiin pestolasagnea ja nyt illallisella meillä on primi piattiksi ricotta-pinaatti ravioleja ja pääruoaksi pihvejä ja salaattia. 
Huomenna on uima-allaspäivä, jota lapset on odottaneet! Illalla on yhteiset grillibileet johon itse teen broileri-pastasalaatin. Tällaista täällä! Terkkuja Suomeen :)
 
Anna

20 vastausta artikkeliin “Uima-allas kiinni”

  1. Voi ku hyvännäköisiä annoksia ja mitkä maisemat!!! Käytiin viime vuonna miehen kanssa ”häämatkalla” Roomassa ja nyt on tänäkin vuonna pakko päästä Italiaan!! Hyvää loman jatkoa!HV76

  2. Mahtavia kuvia… Täällä ihan ”kateellisena” katselen, miten lämpimän näköistä siellä on… Itse vilukissana kaivelen täällä jo melkein toppatakkia ja villahousuja ;D.Mukavaa lomaa!

  3. Kiva kuulla kuulumisiasi sieltä lomalta! Täällä Suomessa on todellakin kylmä…joten voisit sitten palatessasi tuoda sen kesän tänne meillekkin ;DMukavaa ja rentouttavaa lomaa!

    • Hehee :) Eihän tässä vielä ollut kun muutama mutta sulla selvästi laukkaa mielikuvitus mitä kaikkea ihanaa täällä on! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta