Photo Booth

Oletteko jääneet koukkuun PhotoBoothiin eli Macin kameraan? Meillä ollaan. Olin ottamassa teille aamiaiskuvaa ja tää lähti ihan lapasesta… Ihan näin kevennykseksi:

No niin ei siis mustikkasmoothieta julkisilla paikoilla ennen peiliin katsomista. Aamiaissetti tässä:
Marjatkin hupenee vauhdilla! Aamiaiseen ei siis kuulu jäätelöä naiset!

Photo Boothilla voi joutua myös takapiruksi… näissä tunnelmissa oltiin 22.7.2011 klo.13.03, päivä yli lasketun ajan :)

Nyt kotihommia ja ostaan vielä hiusväri, mulla on ihan harmaa tyvikasvu! Miljoona hommaa ennen matkaa enkä viitsinyt kampaajalle hussutella. Parempi onnistua tuo kotivärjäys…

Anna

8 vastausta artikkeliin “Photo Booth”

  1. Vielä kun olisi ollut tehosteet käytössä, meillä ainakin irronnut monet naurut niiden kanssa!!Mäkin teen aina aamuksi smoothien töihin mukaan kun se ei maistu heti sängystä ylös hypättyä… tuosta tulikin mieleen että voisi ottaa kännykällä kamerakuvan jos ei satu olemaan peiliä käsillä kun mullakin tahtoo nuo mustaviinimarjan rippeet koristaa purukalustoa sen jäkeen :))

  2. Hienot mustikkahampaat! :P Mullakin marjavarastot hupeni tällä viikolla niin, että piti siirtyä naaman nutturalle saaviin karpaloihin, jotka siis viimeset marjat pakkasessa. Onneksi mamma ja mamman isot arkkupakastimet pelasti tilanteen, kun kävin tiistaina kotona: nyt on taas mansikkaa, mustikkaa, vattua ja viinimarjoja! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta