Kuva-arvoitus ja Kaisan salaisuus

Tunnistatteko mikä kuvassa on? Pienen vauvankäden ja maton lisäksi? :) No siinähän on kirpparilta löydetty likainen Lepakkotuolin runko. Helsingin Puu-Vallilassa oli tänään pihakirppis ja oltiin siellä tekemässä löytöjä lasten kanssa. Sain tingittyä kahdenkympin hintapyynnöstä tuolin 12 euroon ja oon enemmän kuin tyytyväinen! Miten kirppislöydöt voi tehdäkään niin iloiseksi?
Taikasieni teki ihmeitään ja valkoisen kankaan heitin pesukoneeseen. Vanha kangas on hyvä apu kaavojen tekoon ja nyt vain miettimään mistä ihanasta kankaasta tuoli saisi uuden päällisen.

ennen pyyhkimistä
sama rungonkohta käsittelyn jälkeen

Runko oli kohtuullisessa kunnossa. Täysin virheetöntä en tarvitsekaan lasten huoneeseen. Muutamissa kohdissa oli maali kulunut pois mutta melkein kaikki mustat ja harmaat viirut ja muut liat lähtivät taikasienellä. Niin hieno tuli, ei tarvitse edes maalata! Kirppistelyasuun kuului take-away kahvi, välipalahera -makuna mansikka&valkosuklaa ja ystäväni tekemä pipo Metsolan tähtikankaasta -how cool is that?! :) Mulla ja Elielillä on hiippamallinen ja Linnealla neliskulmainen jossa tulee vähän niin kuin korvat.

Kirpputorilla oli myymässä aarteitaan lapsuudenystäväni Kaisa! Sentimental Journey -blogista tuttu Kaisa muuttaa uuden kodin lisäksi uuteen osoitteeseen, sillä blogissa puhaltaa uudet tuulet! Selkeämmin sisustuspainotteisessa blogissa on myös tuunailua ja DIY-juttuja. Kaikki joita aihe kiinnostaa niin tästä pääsee kurkkaamaan Kaisan uuteen blogiin: No home without you. Itse sain kunnian olla koko blogin ensimmäinen seuraaja :) Klikatkaa itsenne myös lukijoiksi, tuonne on tulossa niin ihania juttuja että en malta odottaa! Vanhana bloggarina rima on korkealla mutta uskon, että Kaisa ylittää odotuksemme ;) 
Kaisalla sylissä kullanmurut
Iltapalarahkasta on jo monta tuntia ja kukun vielä hereillä. Äkkiä kone kiinni ja pää tyynyyn… Tää koodaaja toivottaa nyt hyvää yötä!
Anna

7 vastausta artikkeliin “Kuva-arvoitus ja Kaisan salaisuus”

  1. Saako kysyä, että minkäkokoisia vaatteita sä käytät tällähetkellä ja mistä sä yleensä ostat sun vaatteet? :) Ihanat farkut, mistä ne on? :D

    • Mulla on tosi paljon vaatteita H&M:ltä, se on musta niin helppo. Myös GinaTricotista ostan perustoppeja ja leggingsejä. Sit Stockmannilta ostan laadukkaampia merkkejä joita mulla on yleensä urheiluvaatteet, takit, kengät ja laukut. Ostan myös paljon ulkomaanreissuilta :) Vaaleat farkut joissa koko riitti löytyi KappAhlista!Tällä hetkellä koko on jotain 42-44 välissä. Myös kokoon L yritän mahtua ja onnistun useimmissa vaatemerkeissä ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta