It’s friday again..!

Perjantai-illan saunassa käyty! Tässä päivän ruokakuvia. Aamiainen oli ihan sama kun joka päivä ja kuva näkyy keskiviikon postauksessa. Iltapala on vielä syömättä ja aion laittaa siihen ylimääräisiä mustikoita :D Meillä on 1,5 litraa tuoreita pensasmustikoita ja niitä ei voi vastustaa! Aika pientä perjantaipaheeksi.

Iltapäivällä käytiin Saran hääpuvun sovituksessa meidän hoviompelijan luona ja samalla suunniteltiin kaasojen mekkoja :) Sarasta tulee elokuussa niin kaunis morsian! Ihanaa kun on näin paljon häähumua ilmassa <3 Oma puku sinne on vielä ihan auki. Tietääkö joku mistä sais ihanan, täyspitkän ja merenneitomallisen kaason mekon kaavan? Ei olla löydetty oikein sopivaa mallia. Halutaan juhlavat, elegantit ja istuvat puvut. Kangas ois suunnitelmien mukaan satiinia/silkkisatiinia. Jotain vähän tämännäköistä suunnilleen (kuva esimerkki-mekosta). Ei viitsis tuolta Kiinasta asti tilata…

Saunan jälkeen vedin mun Abercrombien housut jalkaan, jotka mulla on myös tummanharmaana. Mun miehellä on siihen samanvärinen huppari ja laitoin sen päälle kun lähdin koiria käyttämään iltalenkillä! Miesten hupparit on ihania kun ne ei oo mitään kittanoita. Oon ihan kamala vaatelainaaja ;) Kuvissa meikkikuvien vastapainoksi saunanraikkaana ja hiukset märkänä:

Samat on koirat kesät -talvet :) Ja lenkkireitinkin varmaan tunnistatte jo! Paluumatkalla kun tullaan meidän lähellä olevalle jalkapallokentälle niin koirat haluavat aina peuhata keskenään. Ihan niin kuin ne tietäis, et tässä kohtaa kuuluu leikkiä! Tämä päivä ei tehnyt poikkeusta. Helmi vei 1-0 mä veikkaan ;)

Ihanaa viikonloppua ja lokoisaa perjantaita vielä!

Anna

10 vastausta artikkeliin “It’s friday again..!”

  1. Ihania ruokakuvia :) Ajattelin sulta kysästä, että mitä ehdottaisit maitorahkan tilalle? Olen huomannut, että se aiheuttaa närästystä mulle :( Vinkkejä otetaan vastaan, millä sen korvais?Kiitti jo etukäteen :)t. yh-mamma BMI 25

    • Raejuusto, kananmunan valkuainen tai ihan heraproteiinijauhe :) Tietysti myös esim. joku kalkkunaleike on hyvä proteiininlähde mutta niistä kannattaa tsekata myös suolapitoisuus eli sydänmerkki!

  2. Hei, itse tilasin kahden muun kaason kanssa juurikin tuolta samaisesta kiinan firmasta mekot häihin! Ja hyvin meni:) koko vastasi mulla ainakin täsmälleen sitä mitä Suomessakin käytän. Vain helma oli liian pitkä, mutta se olikin sitten helppo lyhentää:)-Reetta

  3. Ihania ruokakuvia ja todella hienosti olet hoikistunut! Olet tosi kaunis ja blogiasi on kiva lukea: se antaa inspiraatiota, vaikken itse laihdutakaan. Terveellisesti ja hiilihydraattitietoisesti pyrin kuitenkin syömään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta