Pikkusen helpottaa

Tänään on neljäs päivä herkuttomuutta ja päivä alkaa olla pulkassa joten hyvin menee :) Tänään söin jo ensimmäistä päivää superdieetin ohjeiden mukaisesti ja kävin kaupassa ostamassa oikeanlaiset ruoat valmiiksi! Kovin paljon ruokavalioni ei taaskaan muuttunut eli tuttuja ruoka-aineita on ohjelmassa, mutta on siellä uuttakin. En kuitenkaan voi tänne laittaa ohjeita sellaisenaan, koska on kyse maksullisesta ohjelmasta joten en voi kun suositella teille joilla tuntuu dieettaaminen vaikealta, että lähdette hommaan mukaan. Itse en tästä mainostuksesta siis mitään saa mutta haluan silti sanoa, että 49€ ammattilaisten tekemistä ruokavalio -ja treeniohjelmista ei oo todellakaan paljon. Tulee tehtyäkin sitten koko rahan edestä :) Eli jos tuntuu että on hukassa yksin yrittämällä niin voin sanoa, että porukassa on aina mukavampaa!

Kävin taas kävelyllä ja rekut oli mukana tietenkin. Välillä harmittaa kun pitää ottaa ne mukaan kun koirat pysähtelee, eikä syke pysy niin korkealla koko aikaa, mutta ei todellakaan oo aikaa käydä erikseen kun koirat pitää ulkoiluttaa kuitenkin monta kertaa päivässä! Eli ei auta kun laittaa Anttoniin vauhtia ;) Se on sellanen nuuskija!
Ja hei, nyt katsotte et taas tuolla on sama paita! Oon käyttänyt tuota punaista Peakin hupparia takin korvikkeena lenkillä varmaan joka päivä. Se on vaan niin hyvä! ;)

Kuvissa on ylhäällä välipala ja alhaalla iltapala. Nuo pähkinät on ehkä maailman ihanin lisä tähän ruokavalioon! Erica <3 cashewpähkinät! Toivottavasti ette ajattele, että oon kauhean ehdoton ja ankara diettailun suhteen. Jos muistatte niin lisäilin jo LITE:n ruokavalioon omia banaaneja ja leipiä aina kun musta tuntui siltä. Silti tykkään, että on joku runko minkä mukaan voin syödä. Mulle nää valmiit ohjelmat tuo turvallisuuden tunnetta ja tykkään siitä, että voin ennakoida ruokailuja etukäteen. Silloin kun puhun itsekurista niin yleensä tarkoitan positiivisen mielikuvan luomista omasta onnistumisesta! Jos ajattelee, että kohta syön kuitenkin jotain niin silloin varmasti repsahtaa eikä saavuta tavoitteita.

Jokaisen pitää löytää se oma tasapaino laihduttamisessa. Toisille tiukka kuri ei tuota ongelmia ja joku toinen lyö hanskat tiskiin heti alussa jos on liian tiukkaa. Mulle pieni lipsuilu ei oo ollut mikään maata kaatava juttu, koska ne herkuttelutkin on pysyneet kohtuudessa. Kuitenkin tarkoissa ohjeissa pysymisessä on oma ihanuutensa. Siitä tulee niin hyvä mieli ja onnistumisentunne on voimaannuttava! Olin tänään ihan euforisessa tilassa lenkillä, kun oon ollut nyt neljä päivää maistamatta mitään makeaa. On oikein sellainen olo, että minähän onnistun! Mietin sitä miten viisari värähtää kohta 70- kilon puolella ja se saa hymyn korviin!

Tässä jääkaapin oven kuva tänään. Rakastan itseäni lappu on jo laatikossa mutta muistan sen sieltäkin! Tää lappu on ytimekkäämpi. Ylhäällä on motivointiluvut eli laitoin leikkisästi kotikannustajan lupaamaan mulle 1000€ herkuttomasta toukokuusta (jonka hän teki kyllä sormet ristissä mutta haluan ajatella sen olevan totta -eikö teitäkin motivoisi ajatus sellaisesta?!) ja mun tän hetken tavoiteluku 79kg jonka samainen kannustaja kävi töheröimässä luvuksi 70kg. Toivottavasti se ei ole sen tonnin ehto toukokuun aikana, siihen on nimittäin 12,6kg vielä :D

Anna

16 vastausta artikkeliin “Pikkusen helpottaa”

 1. Ihana toi motivointi-kuva! Mä kans maksoin tuon Superdieetin, mut en nyt ainakaan heti lähde sitä seuraamaan. Syynä tähän on viikko sitten sunnuntaina näkynyt vaa’an lukema (66,6 kg, joka on 4kg yli mun normaalitilan). Olin monta viikkoa ollut ihan hiilarikoukussa ja syönyt vaan oikeastaan niitä. Vatsa oli sekaisin ja aluksi yritinkin jättää vain gluteenia sisältävät tuotteet pois mut ehei, ei auttanut. No tuolloin sunnuntaina aloitin 5 päivän barbaariuden, eli söin vain kaikkea missä oli protskuja, en edes kasviksia. Ja mun maha toimi kuin unelma, ja viikossa paino on palattu jo hieman mun normipainon alapuolelle, sillä 62,1 näytti aamulla vaaka :) Olen yhtä hymyä. Iso osa oli varmastikin hiilareiden tuomaa nestettä, mutta se ei haittaa mitään. Ihana saada ne pois minusta! Ja en siis ole vieläkään lisännyt hiilareita, mutta kasviksia kyllä. Eli sinun kanssani herkuttomalla ollaan. Mitähän tuo mun puoliso mulle antais, jos 60 kg menis rikki :DTällä mennään nyt minun 6 viikkoinen, mikäli suunta on alaspäin, ja sitten saan olla juuri sen painoinen morsian kuin haluan olla 16.6. :D Ja häiden jälkeen alan sitten taas lisäämään hiilareita, mikäli vatsani niitä kestää. Yöuniin tuo hiilarin puute vähän vaikuttaa, niinkuin sulta silloin unesta ja ruuasta kyselin, mutta kai tähän tottuu….Mä käyn sua tääl tsemppaileen!! Multa riittää nyt muillekin energiaa! Ja pidetään herkuttomasta kiiii!! Sori pitkä pätkä tekstiä :D

  • Pitkät viestit on oikein tervetulleita! :DHienosti oot saanut hiilarihimon katkaistua! Hyvä hyvä! Itse en halua olla kokonaan ilman, koska siinä on sitten se, kun syö jotain hiilaripitoista niin paino pompsahtaa tosi nopeasti ylöspäin. Mutta sopii varmasti sinun ”häädieettiin” :) Oot varmasti todella hyvässä kunnossa häissä!Kivaa et taas yksi herkuttomalla olija lisää! ;)

  • Joo todellakin häädietti kuvastaa tätä kokeilua. En ikimaailmassa haluaisi olla loppuelämääni ilman ruisleipää, pastaa ja herkkuja :D Mut jos kohtuus löytyisi, niin se olisi unelma.

 2. Toistan itseäni ja totean taas wau!. Mä oon nyt siten taas vaipunut makean syövereihin. Huomenna alkaa sitten taas tiukka Superdieetti.Sulla on kyllä hyvät tukijoukot siellä kotona ja mahtava motivointipalkinto herkuttomasta toukokuusta.Tsemppiä!

  • No se oli vaan vitsi mutta kyllä mua muuten onneksi kannustetaan =) Saan kaupasta kaikki mun ruoat, eikä tänne osteta paljon herkkuja. Mies vei jopa vapusta jääneet lakut mukanaan töihin, etten yksin syönyt niitä!Kyllä säkin pystyt siihen! :) Huomenna tosiaan alkaa ja se alkuhan on aina kaikista hankalin. Kiva että säkin lähdit dieettiin!

 3. Sä olet kyllä itse positiivisuus :D ihana. Moni taitaa pitää sua ja blogias hyvän mielen lähteenä :D mut saat sit sinäkin synkistellä kun siltä tuntuu!Mä lähdin kans mukaan superdiettiin ja lite jo takana, vähän loivilla liikkeillä. Tykkään tuosta sun meiningistä, että et liiiiiiian vakavasti ota, mutta just että tavoitteen on ja niitä kohdi mennään.Tuo oli hyvin sanottu että onnistumisen tunne on voimaannuttava! kun tulee noudatettua ohjetta tarkalleen.Tsemppiä!

  • Hirmu kivasti kirjoitit, kiitos Koto! <3Ei sitä passaa pipo kireellä tosiaan painoa pudottaa, kun on sen verran pitkä matka. Alkais varmasti jossain vaiheessa tympäseen. Tsemppiä sullekin superdieettiin! Nyt laitetaan vitosvaihe silmään ;)

  • Toi on hyvä idea!!! Itse asiassa tein eilen ekaa kertaa lenkillä askelkävelyä samalla, kun olin niin fiiliksissä! :D Mikä sattuma!

 4. Mun täytyy komppailla Kotoa: ”Moni taitaa pitää sua ja blogias hyvän mielen lähteenä :D”, kyllä! Mä aloitin superdieetin jo eilen ja nyt on hyvä fiilis! Tosin aterioita on niin paljon, että mulla taitaa tänäänkin jäädä välipala välistä, ei yksinkertaisesti ehdi syömään kaikkea.Mutta nyt on kova tsemppi päällä!-Hanna

  • Oottepas te nyt kilttejä =) Mukavaa saada positiivista palautetta! :) Bloggailuun menee kuitenkin aikaa niin on mukava saada arvostusta tästä työstä mitä teen!

 5. Mä lähdin kans Superdieettiin mukaan. Aloitin jo eilen ja vaikuttaa kyllä tosi hyvältä. Mulla kun on ongelmana että kun alan syömään terveellisesti ja vähemmän niin syön liian vähän josta taas sitten nopeesti seuraa ongelmia. On ihanaa että on selkeet ohjeet ja määrät, toivon että kuuden viikon jälkeen osaa sit jo itsenäisesti syödä oikean määrän päivässä.Aamulenkit oon kans jo tehnyt ja huomenna sitten alkaa myös lihaskuntotreenit.Tsemppiä sulle! On aina niin kannustavaa lukea tätä sun blogia, kiitos siitä!

  • Munkin mielestä vaikuttaa tosi hyvältä! Mulle ongelma on selvästi etten oo tehnyt kaikkia treenejä mitä pitäisi. Nyt yritän petrata siinä!Kiitos tsempistä ja samaa sulle! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta