Päivän ruoat kuvina

Pikapostauksena päivän ruoat. Aamulla oli kaurahiutaleet loppu ja vaihtoehdoiksi jäi joko jompi kumpi lesepuuro tai Piltti-puuro *hmm*. Tein kauralesepuuron Tupperwaren suuressa muovikulhossa, ettei kiehu yli (sitä tehdään 8min mikrossa). Päälle tuli tietysti raejuustoa ja mehukeittoa!

Lounas on salaattia, oliiviöljyä ja taas intialaisittain maustettua kanaa, riisiä ja lusikallinen raejuustoa.
Välipala oli dietmix patukka x 2 (hullareilta euron kipale) :)
Päivällinen oli isännän eilen tekemää lohipastaa, kirsikkatomaateilla. Ja koska lohen määrästä en päässyt varmuuteen, tungin annokseen taas raejuustoa *nam*.
Iltapalaksi metsämarja-Piltti ja Ehrmann-rahka. Loistopäivä pulkassa!

no just joo, niinku ois jäänyt siihen… Tällainen oli ilmestynyt keittiön pöydälle päivän aikana. Söin pois tuosta tuijottamasta. Ei ois pitänyt… T. löllö-Erica

Anna

12 vastausta artikkeliin “Päivän ruoat kuvina”

 1. Miltä maistui tuo Lo Carb ja minkälainen koostumus siinä oli? Pohjana utelulle on se, että olen yrittänyt syödä sitä GFG:llä suositeltua ProFx Low Carb patukkaa ja sen koostumus/jälkimaku on jotain niin kammottavaa että en vaan kykene en pysty :D

  • Nuo on pienempiä ja kahdella tollasella voi korvata yhden ProFx Low Carbin ;) Nuo eiliset oli parhaita ikinä! Oon tykännyt muutenkin noissa appelsiini-suklaasta ja minttu-suklaasta ja ne oli varmaan saanut Hullareille jonkun uunituoreen erään kun olivat ihanan pehmeitä vielä! Nams! Kuivahtaneena ne muuttuu vähän sitkeiksi niinkuin patukat yleensä joissa on todela paljon proteiinia.

 2. Hehhe, taas päivän piristys ! =)Olix hulluilla päivillä siis Lo Carbitkin euron? täytyy kipasta hakeen !!Mulla on täällä suuria vaikeuksia motivaation kanssa vieläkin ja tää hiilarisyöminen tekee olon niin turvonneeksi. Nyt on onnex synttäriherkut kaapista tuhottu, joten uuteen nousuun eiks jee? =)

 3. Onkohan nuo patukat tänäänkin tarjouksessa, vai oliko joku eilisen tarjous? Pitää lähtee tarkastaan Oulun stockmann. Mulla on alkanu tökkimään tuo puuro niin pahasti,että syön vaan rahkan aamuisin.Tänään ananaksen kans ja eilen Lidlin tuoreiden mansikoiden.. Nams. :) Tsemppiä loppuviikon diettiin..

  • On varmasti tänäänkin! Kun joku tuote tulee tarjoukseen niin se on sillä hinnalla niin kauan kunnes ne loppuu. Varmasti Oulussakin on, olin Helsingissä myös pienemmällä Stockmannilla, Itäkeskuksessa. :)Kiitos tsempistä!! Mä koitan nyt skarpata ;) Herkulliselta kuulostaa sun aamurahkat :)

  • Lohipastassa on ruokakermaa, meillä tais olla tässä jotain n.15% :) Lohipasta on meillä ruokalistalla lähes joka viikko jonain päivänä!

 4. Ihana toi vika kuva ;) Mulla huutelee samanlainen munatus jääkaapissa… Niitä oli alunperin kaksi, mutta toisen söin pois kuljeksimasta viime lauantaina kun oli herkkupäivä! Ja iski kyllä kauhea morkkis sen syömisestä, sen verran tuhtia tavaraa! Lohipasta näyttää niin hyvälle!!! Ja muutkin ruoat, namskis! Ite muuten ilmoittauduin fitfarmin superdieettiin mukaan just, alkaa 7.5!!! Ja täällä olis Jutan luento 5.5 aika lähellä, olis aikasta kiva käydä kuuntelemassa ja hakemassa tsemppihenkeä!Iloista torstaipäivä sinne! :)

  • Vai on teillekkin joku käynyt munimassa noita suklaamunia :) Mun puolesta noita vois myydä taas vasta ensi vuonna, vaikka tuokin kappale oli tosin saatu ;)No niin, hyvä että olet tehnyt suunnitelmia ja ilmoittautunut! Kyllä sitä sitten haluaa ”koko rahan edestä” tehdä ohjeiden mukaan! Se motivoi!Ihanaa perjantaita jo sulle! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta