Salitauko rikottu

Ette arvaa kuka oli niin reipas, että toteutti lupauksensa ja meni salille! Minäminäminä. Nyt on kyllä hyvä mieli! Ei se ollutkaan niin kamalaa, se oli vaan se lähteminen. Tauon jälkeen kun on niin vaikea saada lähdettyä. Mutta rauta nousi ku vanhalla tekijällä ;) Täytän tän postauksen nyt noloilla kuvilla, parempien ja lihaksikkaampien aikojen toivossa. Pääsen sitten näyttämään teille muodonmuutostani!

näin hän saapuu…
treenaa
irvistää
juo palkkarin
Sit poseerausta…

Toivotaan että pinnan alla alkaa tapahtumaan ja rasvojen kuoriutuessa tuolta alkaisi pikkuhiljaa jotain erottumaankin. Kyllä tässä työsarkaa riittää… Mitenhän ne lihakset ei ihan pullahtanut, vaikka kerran kävinkin salilla? :)

Tänä aamuna lähdin reippaasti kävelylle, ennen kuin tein aamupalaa. Sain seuraa mun hovikuvaajasta kuten eilenkin, jos ihmettelette miten saan aina itsestäni kuvia joka paikassa. Kiitos siis Sara-murulle <3 Tän päivän kuvat on kaikki taas kuvattu kännykällä ja kyllähän se tuntuu Oulun reissun jälkeen ankealta. Puolet kuvista on niin epätarkkoja et ei voi laittaa blogiin ollenkaan ja puolet nyt menee jotenkuten. Noista lenkkikuvista vielä sen verran, että jos muistatte niin mulla on tammikuun alusta asti usein ulkoilukuvissa nuo Peakin harmaat collegehousut. Sain ne joululahjaksi ja ne ovat kokoa L. Kun vedin ne jouluna jalkaan 96 kiloisena niin saumat irvistelivät. Tuossa ne nyt lököttää lenkkikuvissa ja tuntuu, että ovat tyhjää täynnä! Kuvissa tuovat mulle ihan uudenlaisia muotoja ja näytän aika päärynältä :) Näistä voimme todeta myös sen, että liian isot vaatteet tuovat sen 10kg lisää jos vertaa mun piukkoja salihousuja ylemmässä ”irvistys”kuvassa, näihin pussihousuihin.

 

Onnekasta perjantai 13.päivää! Ja ihanaa viikonlopun alkua!

Anna

13 vastausta artikkeliin “Salitauko rikottu”

 1. Jee postaus! <3 Ja heiiii tee jo joku semmonen vertailukuvia postaus! Esim noi sun Peakit jalassa ja vaikka ginan topissa :D koska muutos on ihan hurja, sä tai lukijat ei sitä ehkä niin näe, ku mä ku nään sut suoraan livenä, etuoikeutettuna <3 hihi pus, pus <3

 2. voi etttä, sä oot kyllä hurjan nätti ja noi punaiset raidat on niin kivat :D mun punaiset raidat ei ihan näytä samalta kun on tumma tukka :P

  Selkeästi jo näkyy muskelia olevan, mulla on nyt viikon salitauko meneillään ja toivotään että sitten heti ensi viikolla olen vahva kun härkä kun palaan takaisin salille, hihi ! :)

 3. Hienoa, hyvä sinä! Se lähteminen on just se vaikein, mutta sulla näyttäisi olevan ihan jo meno päällä! Nyt vaan kipinää lisää!!! :) Itekin pääsin tänään aamu pumppiin, kun mies oli kotona vapiksella. Aika huippua kun sai treenattua jo aamusta, paitsi että tais olla aika tiukka treeni kun reidet on ihan hyytelöä vieläkin… :( En oo noita palautusjuomia koskaan käyttänyt, mutta nyt alkanut mietityttää olisko niistä hyötyä treenin jälkeen? Varsinkin kun usein menee useampi tunti treenistä ennen kun ehdin sit syömään mitään.

  No mutta mukavaa ja reipasta viikonloppua sinne :) Lumet on kohta kokonaan sulaneet, jippii kevät tulee :)

  • Kiitti! Mutta ootpas säkin ollut reipas! :)

   Suosittelen kyllä palautusjuomaa jos sulla menee useampi tunti, ennen kuin ehdit ruokapöytään. Ei jää lihakset kataboliseen tilaan! Siis ainakin aina salitreenin jälkeen.

 4. Kyllä ainakin hauiksissa näkyy, että vaikkei salilla käykkään niin jottain sielä tapahtuu! Oisko avuksi lie kotosalla ne elävät ”painot”? :) Hyvännäköinen meno ja sievästi alkaa vyötärö erottua, go go!

  • No jos siellä jotain näkyy niin sen täytyy olla tuon ”vauvapuntin” nostelusta :D

   Onpa mukavaa jos näet eron, kiitos mukavasta kommentista! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta