Rantamaisemia ja juhlakuvia

Juhlia valmisteltiin aamusta asti. Ruokana oli lohisoppaa isommille ja hot dogeja vähän pienemmille. Mutta kyllä jälkiruokapöytä taisi olla juhlien keskipiste! Maistelin itsekin kohtuudella pöydän antimia. Yllätyin miten vähän söin herkkuja kun tilaisuus oli ja nyt olen aika ylpeä itsestäni. Painonhallinnan kannalta on tärkeä oppia syömään oikein myös poikkeavissa paikoissa ja tilanteissa.

Illalla kuuden aikaan kävimme äidin kanssa takapihalla kuvaamassa ”päivän asu” -tyyppisiä kuvia, kun täällä on hieman innokkaampia valokuvaajia kuin hommaan pakotettu kotikannustaja ;) Taustalla siis aivan upea merimaisema, jossa silmä lepää. Tätä ikävöin Helsingissä eniten.

mekko Halpa-Halli (taas mä vedän pisteet merkistä…)
takki H&M
kengät Porronet
merinovillahuivi Benetton

Juhlapöydässä oli lisäksi vuohenjuusto-tomaattipiirakkaa, marmoroituja suklaabrowniepaloja, tiramisua, karkkeja, pikkuleipiä, tikkareita, mehua, kahvia… mitähän vielä!

Tuplasynttäreiden toisen sankarin toiveena oli Cars-elokuvan ilkeä Frank-puimuri-kakku, jonka onnekas siskoni sai loihtia! :) Kuvaa ei tietystikkään ollut missään valmiina mutta taidokas Noora maalasi puimurin pienen pojan toiveiden mukaisesti. Sisällä oli kinuskikermatäytettä ja mansikkahilloa. Ei ollut Erican suu tuohesta tehty, sillä maistui minullekin…
Keskimmäisessä kuvassa Eliel leikki saamillaan lahjoilla: autoilla ja legoilla!

Huomenna menemme siskoni luo brunssille ja myöhemmin iltapäivällä on pääsiäisateria täällä vanhempieni luona. Oulussa on kiva käydä, kun tulemme aina kun on jotkut juhlat niin tuntuu, että täällä arki on yhtä juhlaa vain! Viikko täällä niin ajansaatossa pehmentynyt murre palaa uomiinsa :) Helsinginkaverit kiittää taas kun tulen sitä tartuttamaan :)

Anna

8 vastausta artikkeliin “Rantamaisemia ja juhlakuvia”

  1. Ihania postauksia Oulusta. Tosi kauniita kuvia ja kauniit värit. Mukava tunnelma välittyy niistä hyvin. Punnitsemiset ovat tainneet olla tauolla. Hieno homma, ettet syönyt herkkuja kuitenkaan kaksin käsin, vaikka oli herkkupäivä. Itsellä käy yleensä niin että herkkupäivänä ei tule syötyä kunnon ruokaa, kun on niin kiire syödä herkkuja oikein olan takaa. No kumpa tässä itsekin pääsis taas jumpalle ja ehkä tuohon ruokavalioon pitäis kiinnittää huomiota että pääsis kesäkuntoon. 2-3 kiloa olis tiputettavaa. Tarkkaan en tiedä kun vaa’asta loppui patterit, enkä ole saanut hankittua uusia. :) Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

    • Joo silmämääräisesti oon syönyt täällä, rahkat jne. ovat tietysti valmiina purkissa oikean kokoisina mutta vapaalla kädellä muuten. Aika kivaakin välillä näin :)Kiitos kuvakommenteista ja kehuista. Isän hienoa järjestelmäkameraa oon lainannut! Itsekkin haluaisin sellaisen!Tsemppiä jatkoon, varmasti saat kilot tiputettua liikunnalla ja ruokavaliota katsomalla! =)

    • Ajattelin et aika paljon meikäläisen kuvia on nyt ollut mutta kiva jos tykkäätte! :D Oon kyllä yks poseeraaja ;)Ehkä noista kuvista huomaa sen laatueron kun oon täällä käyttänyt ”kunnon” kameraa ja yrittänyt vähän opetella kuvaamaan blogia varten (siis muutakin kuin itseäni) :)

  2. Tiedätkö mistä nuo ihanat matot ovat peäisin? Ovat varmaan käsintehtyjä?Kiitos ihanan piristävästä blogista!-Missy E-

    • Kysyin äidiltä ja matot ovat Persiasta ja Irakista ja ostettu Oulun Limingantullista parista eri mattokaupasta. Ovat siis villaa ja käsintehtyjä, ilman lapsityövoimaa.Kiva että tykkäät blogistani :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta