Uuteen nousuun

Haluan kiittää kaikkia eiliseen videoon kommentoineita! Olette ihania ja huomaan, että blogista on tosiaan apua mun urakkaan. Toisaalta mua pelotti tunnustaa, että mullakin on ankeita fiiliksiä ettei tää hyvänmielen blogi mee ihan kitisemiseksi mutta on vaan pakko tunnustaa rehelliset mitkä on fiilikset milloinkin! Purkautuminen auttoi selvästi ja oon tänään taas punninnut ruoat ja syönyt ohjeen mukaan :) Kaiken lisäksi mun vaaka on varmaan totaalisesti seonnut kun se näytti tänään 83,9kg. Olo on kuin Hannu Hanhella, kun mulla usein herkuttelun (ja nyt herkutteluputken) jälkeen paino notkahtaa alaspäin. Toisaalta en halua saada hyvää mieltä ainoastaan vaa’an lukemasta vaan myös ulkoilusta ja onnistuneista ruokavalinnoista!

Aamulla aloitin päivän normisetillä: puuroa raejuustoolla, öljyllä ja mehukeitolla. Seuraksi vettä ja kuppi kahvia jossa maitoa. Sen jälkeen on kuva maanantain ruokamössöstä josta puhuin videopostauksessa :) Eilen söin lohta sekä lounaaksi, että päivälliseksi. Kuvassa oon Saralla kahvilla ja mulla oli lohi mukana eväänä ja söin sen kanssa Saran tekemää salaattia!

Sitten tänään söin uusia perunoita, jauhelihaa ja salaattia. Tosi hyvä mieli kun oon tänään onnistunut saamaan otteen itsestäni! Ehkä mä sittenkin ansaitsen sen kampaajan ensi viikolla :)

Oon selvinnyt tän päivän jo pitkälle. Kohta juon iltasmoothien ja sit ois päivä pulkassa. Viikonloppupläniksi oon tehnyt sen, että lauantaina syön vapaammin. Nyt se loppuu se jatkuva lipsuminen, mulla tuli itsellekkin siitä vaan huono olo. Tänäänkin on ihan voittajafiilis kun oon ollut herkutta. Kummasti tuo normaaliruokakin maistuu paremmin :) Kauheesti tsemppiä teille joilla on ollut samoja fiiliksiä! Nyt käännetään se kelkka!

Anna

23 vastausta artikkeliin “Uuteen nousuun”

 1. Jeij!!! Hyvä Erica =)! Minulla ollut täällä samoja fiiliksiä ja paino junnannut samassa jo viikkoja niin on motivaatio ollut hukassa. On sitten tullut myös herkuteltua ihan liikaa, kun painokaan ei ole pudonnut niin on tullut sellainen hälläväliä-olo vielä enemmän. Se on tuhon tie se =). Eilen kun katsoin tuon sinun videopostauksen niin tunnistin siinä niiiiin paljon samoja mietteitä kuin itsellä. Minäkin olen nyt taas tällä viikolla ruvennut saamaan uudestaan otteesta kiinni. Takana vajaa 15 kg pudotettuja kiloja ja niistä olen kyllä ylpeä. Mutta vielä on matkaa tavoitteeseen n.10 kg. Nyt olen pysynyt ruodussa ja pääsiäinen ei minua niinkään pelota, koska silloin ei ole ollut tapana juurikaan herkutella. Tästä sitä taas noustaan ja jatketaan! Kiitos sinulle tsemppauksista ja uskon, että tuo pääsiäisen aika menee sinulla aivan hyvin kun olet tuon päätöksen tehnyt jo etukäteen noin napakasti. Ja noissa kuvissa näytät upealta!!-Riina

  • Hihii =) Hyvä me!Mahtava pudotus tuo sun 15kg, onnittelut siitä! :) Saatkin olla ylpeä itsestäsi, oot jo yli puolenvälin! Kun mä saan tästä vielä kilon pois niin oon puolessa välissä :) Vaikka ei tuo tasan 70kg oo varmaan mikään ihan lopullinen tavoite, se on laitettu nyt alkuun.Kyllä tää onnistunut päivä motivoi ja nyt on jo parempi mieli matkan suhteen. Taitaa se selkäranka jostain löytyä :) Ja kiitos kohteliaisuudesta ;)

  • Näin se on, selkäranka löytyy takaisin =)! Saisinko vielä kysyä noista farkuistasi, oliko ne KappAhlista? Muistatko minkä nimistä mallistoa ja minkä hintaiset? Olen etsiskellyt juuri tuon värisiä, en ole oikein löytänyt vielä sopivia. Nuo näyttävät tosi kivoilta! Kiitos!-Riina

  • Joo sieltä ne on ja farkkujen nimi on Denim Slim ja maksoivat 29.95e :DOvat tosi vaaleat, kuvassa sinisyys korostuu! Oikein mukavat ja reilua kokoa verrattuna VeroModiin ja GinaTricotteihin :)

  • Kiitos vinkistä, tänään hain itselleni samanlaiset =)! Tosi mukavat päällä ja ihanan vaaleat kevääseen! -Riina

 2. Hienoa Erica!!!Minäkin rynnistin eilen juoksulenkille kaikesta tästä uudelleen innostuneena ;0)Tsempit!HV76

 3. Hyvä Erica, kuulostaa niin hyvälle! Anna palaa ja anna positiivisuuden ruokkia itseään, se vie eteenpäin! Viikonlopun 1 vapaasyöntipäivä kuulostaa järkevälle.Ninni

  • No näin on! Olin oikeassa kun sanoit, että ajatuksilla on vaarallinen voima. Onneksi se toimii myös toisinpäin ja silloin kun saa ajatukset positiivisiksi niin se kantaa pitkälle!

 4. Sä näytät hyvältä! Taantumia tulee kaikille aina välillä, sä oot pärjänny äärettömän hyvin. :) Ja hyvännäköiset noi farkut ja ah miten ihanat tennaritkin sulla on. <3

  • Kiitos <3Ne on valkoiset superstarit valkoisilla raidoilla -sopis sullekkin kun tykkäät valkoisesta väristä :) Käväisin eilen ekaa kertaa ulkona tennareissa *ihana kevät-fiilis* :)

 5. Terkkuja Dubaista ! Kyl se vaan niin on et ruskettunut läski näyttää paremmalta kun vaalea ;)Näytät niin hyvältä, raikkaalta noissa keväisissä kuvissa !Kahlasin nopeaa viikon postaukset läpi, elä huoli huonosta fiiliksestä. Huomasitko että se tais mennä jo ohi? Pieni herkuttelu/kropan herättely on toiminut itellä ainakin positiivisesti eli paino tippunutkin sit kerralla kunnolla. Uskaltauduin eilen puntariin ja se näytti viikossa + 1,7kg et revi siitä =D Mut oon mä täällä herkutellutkin ihan surutta. Ihanaa ruokaa ja paljon =) Toivon tuon olevan kuitenkin myös osittain nesteitä.Ihanaa pääsiäistä sinulle ja kaikille blogin lukijoille. Mää taidan polskahtaa veteen ku toi lämpömittari näyttää jo +32 astetta ;)

  • No Moi!!! :)Kiva kuulla susta ja kuulostaapa ihanalta siellä :) Kiitos kehuista <3Nauti vielä lomasta, kotoa kerkeää sit tiukentaa! Ihanaa pääsiäistä sinnekkin! *kateellisena auringosta*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta