Reissuvalmisteluja

Sain ihan pienen kosketuksen kuntosaliin tänään, kun kävin siellä solariumissa juuri ennen sulkemisaikaa! Kurkkasin vähän salin puolelle, mutta tyydyin ottamaan vain hetken keinoaurinkoa päivettyneen lookin saamiseksi. Ruskettuneet kasvot saa vaan mun mielestä ilmeen keväisemmäksi, ihan niin kuin olisi ulkoillut paljon. Sara oli töissä tiskin takana ja otti musta muutaman kuvan. Tarkoituksena ei ollut siis käydä missään ihmisten ilmoilla ja mulla oli päällä vanha raskaushuppari, jossa roikkuu ihan mahdoton kangaspussukka nykyään. Sujautin sinne mun näytillä olleen lattiatyynyn ja tuloksena oli suloinen vauvamasu :) Mitä sitä hyvistä vaatteista luopumaan…

venyy venyy

Olen ostanut ”mökille” evääksi nyt rahkaa, proteiinipatukoita, vihannespusseja ja niiden lisäksi otan kotoa mukaan kaurahiutaleita, leseitä ja mehukeittoa. Reissussa on kyllä ihan mahdottomasti hyvää ruokaa mutta yritän pitää osan aterioista ohjeen mukaisina. Anoppi on tehnyt salaatteja, lohi- ja kinkkuvoileipäkakkua, paistia, lihapullia, perunamuusia, kahvikkakkuja ja käyvät vielä huomenna hakemassa ison täytekakun mukaan. Ou nou! Mökillä on myös uima-allas ja toivon mukaan lämmitetty vesi. Uikkarit lähtee kyllä varalta mukaan! Lähdemme huomenna matkaan jo iltapäivällä.

Saran herkkutiski töissä

Ostin reissuun Fastin Luxus-patukoita

kurkkaus salille!

Hain samalla reissulla Etolasta säkin stryroksipalloja, aion täyttää lattiatyynyn niillä. Näin tyynystä tulee Elielille säkkituoli jossa voi istua ja pelata Playstationia olohuoneessa. Säkkituoli on sisätyynyn ompelua ja täyttöä vaille valmis! Ompelukone surrasi tänään muutaman tunnin ja päällinen onnistui hyvin. Oon todella tyytyväinen näin ensikertalaisen suoritukseen. Ei mennyt edes langat sekaisin kertaakaan. Olin ihan fiiliksissä kun oli niin mukavaa puuhaa!
kohta se on valmis!
Anna

10 vastausta artikkeliin “Reissuvalmisteluja”

  1. ihana tää sun blogi =) ollaan samanlaisessa rojektissa ja syödään samoja ruokia… ja kiitos inspiksistä =) niin ja tervetuloa Karhulaan =) tää on ihana paikka ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta