siis ihan kipee

No niin, saatiinpas me muutkin vatsatauti eilen. On kyllä aika kamalaa kun molemmat vanhemmat on yhtä aikaa kipeänä, esikoinen toipilaana ja 7kk vauva myös taudin kourissa. Eilen ei oikein huumoria riittänyt kun olo oli jotain ihan kamalaa. Suuri huoli tuli myös tuosta pienimmäisestä. Tänään ollaan toivuttu ja pikkuhiljaa alkaa olo paranemaan. Ruokapuolella oon elänyt tänään pääasiassa hedelmillä, mehulla ja yhdellä jugurtilla. Onhan se kiva että on tullut pestyä pussilakanat, tyynyliinat, melkein kaikki perheen untuvapeitot, sängynpäällikankaita, vaatteita, lattiat, vessat, pehmolelut ym. Eli alkaa olla aika siistiä kun pyykkikone pyörii kokoajan! Muuta positiivista tuosta on vaikea keksiä :) Vois olla nää meidän perheen sairastelut tässä vähäksi aikaa…

Eilen ennen kuin tauti iski, ehdin aloittaa tekemään lattiatyynyä jonka päällä voi vaikka lapset istua. Ostin Singer -ompelukoneen tuossa kuukausi takaperin, enkä oo ommellut mitään ala-asteen jälkeen joten vähän jännittää tuleeko tuosta mitään! Tyyny on bongattu uusimmasta Suuri Käsityö -lehdestä, 3/2012 sivulta 12. Saa nähdä mitä projektista tulee, oon aina ollut ihan surkea käsitöissä vaikka haluaisin osata tehdä vaikka mitä! Nyt yritän aloitella tätä ompeluharrastusta toiveikkaana. Jäljensin kaavat leivinpaperiin ja olen nyt leikannut kangaspalat valmiiksi. Kankaana mulla on Vallilan kirsikka kukkii -kangas. Seuraavaksi sitten ompelukoneen kimppuun.

En ollut valmistautunut oikein tähän blogikirjoitukseen, kuvaamalla valokuvia ja nyt oon ihan pulassa mun kuvapainotteisen blogin kanssa! Aamulla paino oli tippunut kilon verran ja sais jäädäkin sinne vaikka taitaa olla turha toivo. Tehtiin tänään iso hedelmäsalaatti kun kaikilla teki mieli jotain tuoretta, raikasta, vetistä ja kylmää. Tuossa meidän pieni sormiruokailija vetää viipaloituja mangotikkuja, ihanaa kun on tänään taas pienellekin maistunut.

Nyt tuntuu että tää on vähän surkea laihdutusblogi kun mitään ei tapahdu, mutta sellaista elämä on. Muutenkin ison kilomäärän tiputtaminen on aikaa vievää hommaa ja se täytyy sovittaa normaaliin elämään. Nyt on ollut huono kausi liikkumisten suhteen mutta oon ylpeä, etten oo paikannut huonoa fiilistä ja oloa herkuttelemalla rajattomasti näiden viime viikkojen aikana. Lisää poikkkeuksia on myös luvassa viikonlopulle, jolloin lähdemme koko perheellä viettämään appiukon 50-vuotispäiviä vuokrattuun huvilaan, Kotkan Karhulaan. Vaikea sanoa mitä siellä tulee syötyä, otan varmasti paljon omia eväitä mukaan kuten puurohiutaleet, soijalesitiinin, öljyn, rahkoja ja proteiinipatukoita mutta keittiövaa’an taidan jättää kotiin. Viikonloppuloman aiheena on tietysti juhlat ja kuulin huhuja että siellä mm. grillataan. Luulenpa etten voi vastustaa kiusausta ja suuhun menee jälleen kerran jotain sopimatonta. Toivottavasti pysyn kohtuudessa ja onnistun selviämään vain pienellä lipsuilulla :) Laitan sitten loppuviikosta ruokakuvia, kun pääsen koneen ääreen!

Anna

13 vastausta artikkeliin “siis ihan kipee”

 1. hei hyvä et ootte jotain saanu pysymään sisässä.. täällä ukolla alko myös ja kaikki mitä sisään menee ni tulee kyllä ulos.. so not fun.. hei jaksjuja sinne :)

 2. Tuntuu, että tuota oksutautia on jokapuolella. Nimittäin tääläkin vähän jokaisella ihmisellä ja tänään tuli tyttärelle.. Nyt vain odotellaan, että koska se tulee itselle :/

 3. Miusta siun laihdutusvauhti on ollut koko ajan hirmuinen, älä vähättele saavutuksiasi! Tottakai vauhti hidastuu mutta jos itsekin katsot tuota painotaulukkoasi tuolla sivussa, alaspäin olet mennyt koko ajan! Ison kilomäärän tiputtaminen on aikaa vievää, alussa toki vauhti on usein nopeampi kuin pienempää määrää tiputtaessa, mutta tätä vauhtia ei kestä pitkään kun pääset tavoitteeseesi! Mie oisin niin tyytyväinen jos saisin kilot tippumaan samalla vauhdilla kuin sinä, mutta eihän se niin mee. Jokainen omalla tavallaan ja vauhdillaan!Pikaista paranemista, jo tuo sairastaminen teidän perheessä riittää varmasti! :)

  • Ihan totta puhut, miksiköhän mä täällä ankeilen kun laihdutusprojekti sujuu näin hyvin? Ihan turhaa kai poden huonoa omaatuntoa puuttuvista treeneistä, kyllä mä ehdin vielä sinne kuntosalille! :) Kiitos järkipuheesta ja oikein kannustavasta viestistä! :)

 4. Olen samaa mieltä Mappen kanssa! Oot ollu tosi reipas ja saanut pienessä ajassa paljon tulosta aikaan! Ikävä sua. Parantukaa pian että voidaan nähdä <3

  • Vertaan varmaan itseäni liikaa suhun ja harmittelen miten jäljessä oon :D Pitäisi olla tyytyväinen ja keskittyä vaan omaan projektiin! Kiitos ihanista sanoista! Meilläkin on ikävä! :)

 5. Mä samaa mieltä Saran ja Mappen kanssa!Upeeta vauhtia sun laihdutusprojekti koko ajan etenee!!Näytät hyvältä ja vauhti on just hyvä, liian nopeesti lähtevä paino tulee usein myös liian nopeesti takaisin. Siks sun tahti on juuri oikea! :)Kiva kun oot löytäny vanhan ompeluvietin takaisin. <3

  • Kiitos Monna <3 Ja tuo on muuten totta, että joku järki kannattaa tahdissa olla niin lähtee oikeista paikoista, eikä tuu takaisin hetkessä! :)Ompelu oli ihan älyttömän kivaa :D

 6. Miks mä menin ees lukemaan tän postauksen :D Mä oon niin herkkä saamaan oksennustaudin, että saan tartunnan melkein jo kun kuulen että jollakin muulla on se! Nyt jo tää luulotautinen kuvittelee täällä että tulipa huono olo ja että meen varmaan pian halimaan vessanpyttyä :D

  • Voi ei :DToivotaan ettei tullut virtuaalitartuntaa :) Vieläkö uskallatte antaa Jimpun mukaan matkaan? Toivotaan et tartuntavaara on viikonloppuna ohi!!!

  • Joo mä kyllä mietein, että netin kautta kyllä voi tulla hyvinkin tartunta! :D Jimppu lähti mukaan kyllä, ei pitäis tartuntavaaraa olla enää jos teillä on jo ollut muutama oksennusvapaa päivä.. Ja Jimi on tullut isäänsä siinä, että siihen ei tartu melkein koskaan mitkään taudit muutenkaan! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta