Kokkailukuvia

Tein tänään kahden päivän ruoat valmiiksi ja yhden päivän vihannekset. Tästä on tullut kiva ja toimiva tapa! Joskus harvoin teen vihanneksetkin valmiiksi mutta useimmiten päätän vasta ennen ateriaa mitä tekee mieli ottaa lisukkeeksi ja teen sen mukaan, kuitenkin sekä lounaan että päivällisen vihannekset samalla. Joululahjaksi saatu Hackmannin höyrykattila on ollut kovassa käytössä! Ei taida paljon päiviä olla, jolloin se jää käyttämättä. Vihanneksista tulee vielä niin hyviä, ei voi verratakaan ylikeitettyihin joita ennen tein useimmiten :)

riisi vaa’an kautta kattilaan

4 annosta à 100g

paistetun lihan jako tasan

Valmistuksen jälkeen punnitsen paistetun lihan rasioihin ja seuraavaksi riisit päälle. Merkitsen L-kirjaimelle lounaaksi tarkoitetut rasiat, joissa riisiä on hieman vähemmän kuin päivällisellä. Yksi annos meni suoraan lautaselle ja tuo rasia jossa näkyy parsakaalit (yet again) välissä, on saman päivän päivällinen.

taarattu vaaka

L niin kuin lounas
oliiviöljyn punnitseminen annokseen 

4 annosta, ensimmäinen raejuustoa vaille valmis

ja eikun ääntä kohti

Meidän poika sairastui yöllä oksennustautiin ja kauhulla odotan tuleeko sama itsellekkin. Niin kuin ei oltais tässä talossa tarpeeksi sairastettu. Meni taas koko viikon menot ja suunnitelmat uusiksi. Toistaiseksi olo on ihan normaali ja dieetiruoka on maistunut iltapalaan asti oikein hyvin.

ensin rahkaa ja mehukeittoa
sitten vehnäleseet

tarkka tyttö

Viime viikolla paino tippui -600g mikä on hienommin mitä olin etukäteen ajatellut. Toisaalta paino on käynyt tuossa jo olikos se ainakin viikko sitten, mutta useinhan kestää että paino ”oikeasti asettuu” sinne missä alimmillaan käy. Siksi tuntui ettei viikossa oikein tapahtunut mitään koska vaaka näytti välillä enemmänkin. Hienosti siis etenee, sairasteluista huolimatta. Tekis vaan mieli laittaa iso vaihde päälle ja päästä kuntoilemaan kilot veke! Täällä kotona on ihan liikaa aikaa tuijotella jääkaappiin ja odotella seuraavaa ruoka-aikaa. Kauhee himo päästä alle 80 kilon, se ois niin nannaa!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

toivottaa meidän Antton koira (kuvassa pentuna v.2006)
Anna

11 vastausta artikkeliin “Kokkailukuvia”

  1. Miten tää voikin tuottaa niin suurta iloa aina kun huomaa sulla olevan uusi päivitys :D Asutko muuten omakotitalossa vai rivarissa/kerrostalossa? Ihana näköstä.

    • Itseasiassa laitoin PT opinnot odotustilaan toistaiseksi kun olen tuolla yliopistolla ja elämä lasten kanssa on liian kiireistä! Mutta mulla on kyllä uusia tuulia tulossa PT-opintoihin mutta kerron lisää blogissa jahka kaikki varmistuu! ;)

  2. voi ei tuota suloisuutta viimisessä kuvassa :) ihuna.. sielläkin ilmeisesti vielä sairastellaan.. mä oon joutunu jälleen laittamaan kaiken jäihin hetkeksi ihanan tautirupeaman takia, toivotaan et kohta helpottas. Aattelin alkaa noita fitfarmin ohjeita taas kokeilee kun on ne tallessa :)

  3. Moi, löysin tän blogin ihan vahingossa, kun etsin googlesta gfg-ruokavalion ohjeita. Mut pysäytti kommentti (en nyt muista sanatarkasti mitä olit laittanut) ”meistä huonokuntoisista äideistä”. Olin niin helpottunut, etten oo ainut:D lueskelin noita vanhoja kirjotuksia ja tästä taitaa tulla ensimmäinen blogi, mitä alan seuraamaan:) vaikutti ihanan elämänmyönteiseltä ja itsellekin tuli tsemppi päälle taistelussa raskauskilojen kanssa. Hyvää kevättä:) -2,5v ja 2kk poikien äiti

    • Hienoa, kun oot noin oma-aloitteisesti liikkeellä! Vauvakin vasta 2kk <3 Ihan varmasti pääset raskauskiloista eroon kun oot noin reippaasti ohjeita etsinyt :) Toivottavasti löysit ja tervetuloa lukemaan! =)

  4. Tää raskauskilo projekti on siis alkanut jo vuonna 2009 esikoisen myötä. Huomasin, että niistä täytyy kyllä heti päästä eroon tai muuten jämähtää kyllä vyötärölle. Siksi nyt siis nykyiset ja edelliset tiputettavana..:D mut kiitos tsempistä ja samaa sinnekin!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta