Videotervehdys!

Ohessa Erican ja Saran ensimmäinen yhteinen videotervehdys lukijoille! Ensimmäiset versiot meni kyllä niin nauruksi ja tää otos on sit ”parhain”. Ensin taustalla itki mun vauva, joka saatiin sitten päiväunille. Lopullisessa versiossa jää ihmeteltäväksi kuka on tuhma Antton, jota Saran tytöt komentaa… se on meidän koira, joka varastaa vaahtokarkin Lilyn kädestä :)

Ja samalla kokkasin kahden päivän ruoat rasioihin, kas näin: (täysjyväpastaa, paistijauhelihaa ja porkkanoita)

Eli hyvää päivänjatkoa! ;)

Anna

21 vastausta artikkeliin “Videotervehdys!”

 1. Hauska video! olitte vähä totisia, jännittikö? =) ja sitte mää kiinnitin huomiota sun puhetapaan, ku ei kuulostanu niin Helsinkiläiseltä? Ookko siis jostain muualta sinne muuttanu? Mut kiva oli nähä tollee livenä =) Millä muuten värjäät hiukses? kauniin tuhkan vaaleat, taitaa olla kampaajalla tuotettua!? =) Mää lähen tästä jumppaan lompsis, Heippaaa =)

  • Osa meni niin höpöksi, eikä valittu sellaista kika-kika videota, toivottavasti ei ollut liian tylsä :)Joo, olen Oulusta kotoisin joten murre on sieltä ja vähän laimentunut täällä vuosien saatossa vaikka syntyperä kuuluukin ja saakin kuulua puheesta =)Kampaajalla käyn säännöllisesti ja väri on tosiaan tuhkanvaalea! Me lähtään kans salille. Hyvää jumppaa sinne!

  • No sitähän mää aattelinkin, ku mää oon ite Kokkolasta lähtösin ni murteessa oli hyvästi samaa leveyttä ;) Tuosta tuhkanvaaleudesta, jos haluut lisätuhkaisuutta niin Redken for men Silver Shampoo on ihan super tuote. Ainetta päähän, saunassa antaa hetken vaikuttaa ja niin on taas kauhian hopian hohtoset hiukset ! Käyn ite kans kampaajalla tuhkaamassa ja tuota ks. tuotetta käytän sit säännöllisesti =) ps. Oli hyvä jumppa, parempi mieli !

  • Hassua! Oululainen blogin uusi lukija tässä terve. En huomannu murretta, ennenkä luin näitä kommentteja. Piti ruveta kattomaan viedeota uudestaan ja kuunnella tarkemmin, että puhutko oikeasti Oulua.Mulla on samanmoinen projekti menossa. Vauvakilojen pudotusta, 6,5kg takana, 14 vielä edessä. Sulla on kyllä ihanan positiivinen asenne!

  • Oon asunut Helsingissä kohta 10 vuotta joten murre on jäänyt jo paljon pois. Mutta kun käyn kotona niin viikossa palaa melkein samanlaiseksi. Mun mies on täältä niin varmaan on tarttunut jo mä/sä ym. Mutta Oulun tytöksi miellän itseni edelleen :) Kiva kun on Oululaisia lukijoita :D

 2. Kiva oli katsella iloisia naisia;))Mukavaa että keksitte ton video jutun.Alankin tutkimaan näit teidän sivuja;))Mukavaa kevääm odotusta, sitähän on jo ilmassa!

 3. Tosi ihana video! Oli erikoista huomata, miten teidän äänet ja olemus jotenkin muuttu kun niihin sai kuvaa. Enkä sanoisi, että käsitykseni olivat millään lailla negatiivisia, mutta videon ansiosta pidän teitä paljon lämpimämpinä ja jotenkin sympaattisempina ihmisinä. Tehkää ihmeessä lisää näitä (:-P

  • Onpa kiva kuulla, että video vaikutti noin :) Ehkä siihen saa niin paljon persoonaa, mitä kuvissa ei näe? Ja mukava että näin päin, kuin niin että olisi pettynyt millainen on luonnossa :) Tehdään varmasti jatkossakin videoita, musta se oli todella hauskaa ja oon sellainen puhelias tyyppi vaikka tykkään myös kirjoittaa!

 4. Tosi kiva yllätys! Sain susta aivan mielettömän mukavan kuvan, vaikutat oikein lämpimältä ja sydämmelliseltä ihmiseltä. Tosi jotenkin rauhottava ääni myös :D Saran kuvittelin jostain syystä olevan kovaääninen rääväsuu (:D), mutta hän vaikuttikin paljon hillitymmältä.

  • Hihih, rääväsuu-Sara :) Saralla on mun mielestä, ehkä miellyttävin ääni jonka tiedän. Kun tutustuttiin niin ihmettelin aina sen ääntä kun se oli niin erilainen kuin ulkonäöstä kuvittelisi. Just sellainen pehmeä ja kaunis!Kiva, että tykkäsit videosta, jei :D Kiitos kauniista kommenteista!

  • Joo ihan totta, ja siis tosi miellyttävää oli kuunnella teitä molempia :).Oikein ihanaa viikonloppua molemmille!

 5. hei tosi ihana tuo video postaus :) sain taas hurjasti tsemppiä itselleni kun nyt on vähän takkuillut dietti ja tullut repsahduksia :( ihanan aurinkoinen ja positiivinen ihminen olet, jatka samaan malliin :)-johanna

  • No nyt ei muuta kun uudella innolla eteenpäin! Kyllä se helpottaa jo yhden onnistuneen päivän jälkeen taas :)Oon aivan äimistynyt kun on tullut niin mukavia kommentteja, niin kuin tämä sinunkin! Kiitos :)

 6. Tämä sinun blogi on kyllä niin huippu juttu!! Mie tykkään. Tästä saapii ittekki vähän virtaa lissää aina ko tuntuu että ei millään kiinnostais…..

 7. Täälläkin yksi Oululainen lukija :) Oon jonku aikaa lukenu sun blogia ja mietinkin että oot jotenki etäisesti tutun näköinen, ehkä ollaan Oulussa käyty samaa koulua tai jotain :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta