Mittanauha kertoo

seuraavaa:

 • Mittauspäivä 1.1.2012 / 28.2.2012
 • Rinnanympärys 112,5cm / 108cm
 • Vyötärönympärys 97,5cm / 89cm
 • Mahan levein kohta 124cm / 118,5cm
 • Lantionympärys 122,5cm/ 113,5cm
 • Reidet oikea 71,5cm, vasen 72cm / o 67- v 67cm
 • Käsivarsi oikea 35,5cm, vasen 38cm / o 36- v 36,5cm
 • Paino 95,5kg / 87,8kg

Eli jalat ja lantio kutistuu kaks kertaa nopeampaa vauhtia kun mahan levein kohta sulaa. Ei oo reiluu kun mahassa on kaikista eniten ylimääräistä! Nuo jenkkakahvat on mun vartalotyypin murheenkryyni! Se on sama vaikka painaisin 60kg niin ne istuu tiukassa edelleen. Tai no en kai mä oo niin kevyt ollutkaan mutta aina on farkkujen yläreunasta tursunnut. Peppu ja jalat ei niinkään varastoi nälkäkauden varalle.

lounas ja minä

Huomenna on teille luvassa yllätys!!! Onko se Erican vauvavatsa vaiko sittenkin Saran ja Erican videopostaus. Kyllä se on jälkimmäinen! Olemme ideoineet, että teemme lukijoille videotervehdyksen ja yritämme saada sen huomenna pakettiin. Löydätte sen sitten molempien blogeista. Ajateltiin että pääsette tutustumaan meihin vähän paremmin, kuin vain parhaiden kuvakulmien valokuvista ;) Nyt jo jännittää miltä oma ääni kuulostaa videolla mutta huomennahan se selviää! 


Joten kuulemisiin!

Anna

14 vastausta artikkeliin “Mittanauha kertoo”

 1. Voi vitsit ku leviää aina hymy huulille lukiessani sun kirjoituksia. Moni kirjoittamistasi on kuin omasta suusta ;) ja noita sun hassuja kuvia, ei mittään sellasia ”huono ryhti, mää oon näin hirvee” kuvia olis =PMä oottelen torstain punnitusta ja sit et olisko se nyt vihdoin -10kg sit rikki, jänskää ! Nyt on vaan niin turtunu tähän laihdutukseen, et tää menee niin kelpo rutiinilla ettei osaa enää oikeen ilakoidakkaan -tai siis ei tunnu et olis laihtunu näin paljon. Outooko?? Mut siis tsemppiä riittää ja motivaatiota. Se on kuule 4 vkoo ja Dubain lämpö kutsuu. NipinNapin se -12kg tavoite tulee ehkä saavutettua ! Syyäänx me sit ne laskiaispullat? =)Iloa arkeen, jatka samaan malliin !!

  • Ajattele et selvittiin laskiainen ilman pullia! Ehkä sitä on syönyt oman osuutensa edellisvuosina ;) Säästetään pääsiäismunille! Mun on ainakin pakko saada pari suklaamunaa…SULLA menee tosi hyvin! Mulla meni tänään -8kg rikki, tarkemmin nyt -8,3kg. Tulis se kymppi jo! Hyvä Voicce, kympit rikki!

  • Kyllä se sunkin kymppi ihan kohta napsahtaa =) Aattele !! Mun lähtöpainokin oli vähän kovempi, ni pistetään sen piikkiin! Pääsiäismunat kuulostaa hyvälle. Entäpä Lampaanfilettä ja vuohenjuustoperunoita? Mmmmm =) Mä lähetän sulle virtuaali suklaata ku kymppi on rikki !!!Aurinkoa päivääsi =)

 2. Ostin tossa muutama viikko sitten Kaisa Jaakkolan kirjoittaman kirjan ”hormonidieetti”, jossa on kuvattu eri ongelma-alueita ja niihin vaikuttavia hormoneja ja tietysti miten pääsisi niissä niskan päälle. Kirjan mukaan Jenkkakahvoihin vaikuttaa voimakkaimmin insuliini, joka viittaisi liian suureen hiilihydraattimäärään, eli käytännössä vähentämällä hiilareita pitäisi lähteä palamaan (olet kuitenkin tainnut niin jo tehdä). Navan sivuun eli itselläni se on ainakin levein kohta yleensä, vaikuttaa puolestansa kortisoli, johon vaikuttaa stressihormoni, insuliini vähäinen kasvuhormoni ja kilpirauhasen toimintahäiriöt.. tuli nämä vaan mieleen sun postauksesta ja kun juuri tuli tuo kirja luettua :) Hienot on sulla saavutukset! Erityisesti vyötärön ympärys kaventunut hirmusen määrän! Onnea! Itte tässä jänskätän lähiviikkoja.. ei einää montaa grammaa niin menee -40kg rikki! x)Kukkaron nyörille käy kun juuri raivasin 4kpl liian suuria salihousuja ja 3 kpl liian suuria salipaitoja pois! Ei oo kiva juosta kun housut tipahtaa jalasta :D

  • Siis ihan huikeeta!!! -40kg, onnittelut jo etukäteen!! :)Mielenkiintoiselta kuulostaa tuo kirja, ehkä lainaan kirjastosta. Suhtaudun kuitenkin jotenkin skeptisesti kun ajattelen et onko siinä kirjassa ”hurahdettu” johonkin. Ainakin nimi antaa mielikuvan sellaisesta, vaikka kirjoittajan tiedänkin…Kiitos onnitteluista, vaikka onhan mulla vielä matkaa jäljellä!

  • Ainahan tollaset ”uuden opin” kirjat kannattaa lukea vähän skeptisesti, itsekin niin tein, mutta ihan hyvää asiaa siinä oli. Olin lukemisen jälkeen melkeen varma, että saan liian vähän magnesiumia ja alotinkin magnesiumlisän ottamisen.. ihmettelen nykyään aamusin kun ei väsytä :D Mut mun mielestä siinä ei silleen oo hurahdettu.. aika paljon kirjottaja painottaa kyl luomuruokaa koska ilmeisesti lisäaineet ja myrkyt vaikuttaa hormonijärjestelmään (mikä on kyl ihan ymmärrettävää). Kiitos onnitteluista :) Sun blogistas saa kivasti virtaa itellekkin että jaksaa nää viimeset metrit (vielä edessä n. 10 kg).

 3. siis ei hemmetti nainen, mahtavia tuloksia :) sulla on muuten aivan täsmälleen samaa mallia toi sun kroppas ku mulla.. ja aika samoissa mitoissakin taidetaan mennä.. hihi otin susta kilpasiskon siis itelleni :D :D mä nään ens viikolla mittanauha tuloksia ja sillon poustaan varmaan ekat kuvat tonne omaanki blogiin.. nyt jo jänskää.. mut hei mahtavaa hyvä sie :)

  • suosittelen kyllä tuota fitfarmin ohjetta, kun pohdit millä etenet! Perusruokaa ilman kikkailua tai vippaskonsteja :)

 4. Ihan mahtavat tulokset! Oot kyl hienosti saanu kiristettyä kroppaa! Onnea! :)Jatka samaan mallin. Tsemppiä!ps. Mä olen onnistunu koukuttamaan itteni pahasti sun ja Saran blogeihin. Odotan innolla millanen se teiän videopostaus on. Ootte niin ihanan tuntusia ihmisiä! :)

  • Hihii!!! Eilen vedettiin hatusta pari raakaversioo ja tänään laitetaan purkkiin terveiset! Muakin jänskättää! :D

  • Moikka! Näitä käytiin joskus jonkun tekstin kommenteissa läpi mutta en nyt mistään löydä niitä. Ja oonko tosiaan kertonut mitat viimeksi helmikuussa, voi ei?! Kiitos siis hyvästä ideasta! :) Mittoja tulossa lähiaikoina! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta