GFG tulokset

Kolmen viikon GoFatGo- laihdutushaaste loppui tänään! En siis aivan ohjeen mukaan syönyt, sillä olen syönyt myös lounaalla annoksen hiilihydraatteja sekä yhden hedelmän päivässä. Aamuaerobisella en ollut kertaakaan, vaan liikuin joko sauvakävellen tai kävin koirien kanssa lenkillä iltaisin. Salitreeniä tein minimin eli kaksi kertaa viikossa. Lipsumisia oli muutamia mutta vain yhden ainoan kerran jätin jonkun aterian syömättä. Pääpiirteissään onnistuin mielestäni noudattamaan sääntöjä kiitettävästi.
… ja kolmen viikon tulos on -2,7kg!

Tykkäsin kovasti haasteesta ja ruokaohjeista ja jatkankin nyt maksulliseen verkkovalmennukseen fitfarmilla. Ensi viikko on väliviikko ja keskiviikkona pitäisi tulla ohjeet 13.2 alkavaan lite ohjelmaan. Ryhmäni on ylläpitäjät ja sieltä sitten laihduttajille suunnatut ohjeet. Toivon kyllä, että hyvin alkanut laihdutus jatkuu edelleen! Odotan jo innolla minkälaiset ohjeet sieltä tulevat vaikka uskon, että perusrunko ei tuosta paljon muutu. Mietin vaan tässä mitä saan blogissani sen suhteen julkaista, kun kyse on maksullisesta palvelusta?

Ajattelin jatkaa huomisesta eteenpäin samalla ohjeella mutta en varmaan jaksa tehdä kaikkea aivan pilkulleen. Tähän saakka olen käyttänyt joka ikisen aterian vaa’an kautta ja kaipaan pientä rentoutumista. Olen myös menossa ensi perjantaina ihanalle Fazerin aamiaiselle ja siellä aion syödä mieleni mukaan. Pidän siis ensi perjantaina tai lauantaina (toivottavasti en sitten molempina!!) vapaasyöntipäivän. Odottelen vielä teamin ohjetta oikeaan hiilihydraattitankkaukseen ja katson teenkö sen!

Tänä viikonloppuna oli viikonloppujen tapaan vaikeaa pysyä täysin ruodussa. Söin jopa tuollaisen Runebergin tortun kun olin kylässä. Torttu ei kyllä ollut kovin korkea, sellainen minitorttu! En viitsi kuitenkaan kauheasti stressata, kun olen omasta mielestäni ollut kovinkin kilttinä :) Kotikannustajalta sen sijaan olen saanut sapiskaa joka kädenkäänteessä. Mutta sanonpa vaan, ettei tuo herra tiedä mitään siitä kuinka paljon selkärankaa tämä on Minulta vaatinut. Itse kun ei ole sellainen herkkuperse. On tullut huutoa pullista ja pätkisnameista ja varsinkin eilisestä muffinssista! Ja taas talo raikas kun tunnustin syntejäni Runebergin torttupussi käsissä! Että hieno on kannustuksen ja syyllistämisen raja… Vois tuommonen SM-tason painija vaan pitää suunsa soukeammalla.

Tältä päivältä ei paljon kuvakavalkadia oo. Aloitin aamun kiiressä ensimmäistä kertaa puurosmoothiella! Eli samat hömpötykset kun aiemminkin ja kaikki vaan tehosekoittimeen plus 0,5dl vettä. Tuossa eilisessä postauksessa on aamiaiskuva sellaisenaan (kaurahiutale 40g, raejuusto 100g, mehukeitto 150g).

Tänään paino oli 89,5kg eli nyt on tasan 6kg tippunut vuoden alusta. Huomenna sitten alkaa uusi viikko ja voipi olla, että mulla on teille jotain jännää kerrottavaakin, jos kaikki palaset loksahtavat kohdilleen!

Anna

7 vastausta artikkeliin “GFG tulokset”

  1. Kotikannustaja on mullakin hieman heikko. Unohin kerran ostaa mehukeiton ja yks puuro piti sitte vetää sellaisenaa, HYI! Seuraavana aamuna kun minä syön puuroa ja herra paistelee pekonia ja munia itelle ja kun toteaa, että onhan tää epäreilua niin vastauksena tulee että ”onhan sulla tuo keitto tuon puuron kaverina”… :D Voi kyllä, hakkaa englantilaisen aamiaisen mennen tullen ja palatessa.

  2. Hienoja tuloksia!! Hitaasti se hyvä tulee! -2,7kg kolmessa viikossa on ihan huippu hyvä tahti! Oon ylpeä susta!
    Ja eilisen postauksen eka kuva kun sulla on se beige paita/tunika päällä, ni on tosi ihana kuva! <3

  3. Oi, mahtavaa lukea sun blogia! Mun kiinteytymisyritykset on aina kaatunut miehen sabotointiin. Sellasta pientä kettuilua koko ajan ja jos sattuu lipsahtamaan kerran, niin voi jeesus! ”Ei tosta taaskaan tuu mitään.” ”Siinä meni sekin taas.” ”Koska oletkaan viimeks käynyt salilla.” ”No et sä tota kuitenkaan kauaa pysty pitämään.” Maailman rasittavinta (ja vittumaisinta) onkin silti se sipsien määrä taloudessa sillon kun mä yritän noudattaa jotain ruokavaliota. Koska ne on mun heikko kohta ja se tuntuu tietävän sen vähän turhankin hyvin :D

  4. miehet on just tollasia! mun mies on ex-uimari, eli edelleen perus hyvä kunto ja ei todellakaan ole makean perään. sitten saan aina kuulla kunniani kun ostan karkkia tai makustelen jotain ”kiellettyä”… helppo sen on sanoa! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta