Nälkäiset, tylsät ja yksinäiset illat

Ei rikota sitä illuusiota, että kotiäidit ovat kaiket päivät notkumassa kahviloissa sekä shoppailemassa ilman huolen häivää! Nimittäin minä olin tänään ystäväni Monnan kanssa kahvilla. Ja ihan kahvit vaan juotiin, veden kera. Oli kuitenkin pakko salaa näpsäistä kuva teille pullavitriinistä :) Suureksi kiusaukseksi huomasin laskiaispulla-ajan alkaneen. Omani söisin hillolla, jos söisin. En kyllä käsitä miten voin olla syömättä, laskiaispullat on ehkä parasta maailmassa! Pitää lopettaa niiden ajattelu nyt tykkänään…

Ihana Monna
äidin murunen
Lounaan sain nopeasti eteeni, kun söin eilen tehtyjä kukkavihanneksia, simpukkapastaa ja naudan paistijauhelihaa. Lisäsin vain oliiviöljyä 10g ja raejuustoa 25g. Välipala-aikaan olin vielä liikenteessä niin söin tavallisen rahkan sijaan profx lo-carb patukan, josta mulle jäi kauhea nälkä. Vein esikoisen mummolaan ja siellä söinkin sitten välipalan päälle päärynän ja vettä. Sieltä menin kaupan kautta kotiin ja ajattelin vauvan vahtivuoron vaihtuvan ja pääseväni juuri tunniksi sauvakävelemään ennen saunavuoroa. Mutta mies olikin koirien kanssa ulkona ja tuli kotiin varttia ennen saunan alkua. Olin niin aikonut mennä lenkille, kun viime viikolla jouduin vielä saunan jälkeen vetämään vaatteet päälle ja lähtemään kävelylle. Nyt olin ajatellut, että hoidan homman alta, ettei tarvi taas saunan jälkeen lähteä. Urheilun vuoksi hieman venytetty päivällisaika ja pienoinen nälkä sai mut melkein itkemään, kun tajusin etten enää ennen saunaa ehdi, enkä sen vuoksi ollut alkanut edes ruokaa laittamaan… 
nopea lounas eväsrasioista

Saunan jälkeen kokkasin taas parin päivän murkinat valmiiksi. En tietystikkään paista 100g jauhelihaa kerrallaan vaan aina koko paketin ja jaan osiin. Alla paistettu liha, josta ei paljoa jää kun neste haihtuu…
Esimerkkinä myös huominen annos!

säälittävää…

Täysjyvä spaghettia (ihan parasta), naudan paistijauhelijaa
ja rehut
Oliiviöljy ja vehnäleseet kuuluvat gofatgo-dieettiin
+välipalaksi käy vaihtoehtoisesti tämä patukka

Lapset on laitettu nukkumaan ja on se odotettu hetki, kun voi istua koneen tai televisioon ääreen ja alkaa syömään. Vai voiko? Unohdin jo hetkeksi että ei voi. Edes light limukkaa ei koko talosta löydy! Nälkä vaanii nurkan takana ja paahtoleipä tuijottaa mua pöydällä. Myös yksinäinen Panda-vanukas huutelee mulle jääkaapista! Maailman tylsin perjantai-ilta on olla syömättä herkkuja. Ruoka ei ole pitämässä seuraa, viihdyttämässä ja antamassa syntisiä nautintojaan… Minä niin rakastan ruokaa!
-laiha lohtu on että illan ehrmann ja marjat on vielä syömättä.

Anna

8 vastausta artikkeliin “Nälkäiset, tylsät ja yksinäiset illat”

  1. Kirjoitat ihanan positiivisella otteella. =) Pitäisi itsekin jaksaa raahautua jumppaamaan. Ihan vain, että jaksaisi tämän pimeän kauden paremmin.

  2. Eikö sun raukan mies ole projektissasi mukana- oisitte vieneet kaikki lenkille ennen saunaa niin ettei kenenkään tarvitse epäterveellisesti hikoilla hikoiltuaan…Säälittää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta